ΣΠΟΡ

NBA: ο Αντετοκούνμπο περιμένει την ανακοίνωση για τo All Star

NBA: ο Αντετοκούνμπο περιμένει την ανακοίνωση για τo All Star
Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των ομάδων, που θα λάβουν μέρος στο εφετινό All Star Game του NBA, με την παρουσία (όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν) του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην βασική 5άδα της Ανατολής.

Όλοι οι αναλυτές και οι ειδικοί του NBA προβλέπουν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει ο πρώτος Έλληνας, που θα λάβει μέρος σε All Star Game και μάλιστα θα είναι και στην βασική 5άδα της ομάδας της Ανατολής. Ακόμη και μετά την αλλαγή του κανονισμού με την ψήφο του κοινού να μετρά μόνο 50%, μοιάζει απίθανο οι παίκτες και οι εκπρόσωποι του Τύπου, να αγνοήσουν το γεγονός ότι ο Giannis (σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ψηφοφορίας) είναι στο Top-5 όλου του NBA, ξεπερνώντας ακόμη και τεράστια ονόματα (όπως ο Γουέστμπρουκ, ο Χάρντεν ή ο Γουέιντ).

2625286


(Πηγή: EUROKINISSI / AP Photo / Duane Burleson)

Και τα νούμερα όμως του Αντετοκούνμπο, ο κορυφαίος του Μιλγουόκι και με επιδόσεις, που παραπέμπουν σε μεγάλους του παρελθόντος, του δίνουν δικαιωματικά μια απ ευθείας θέση στην ομάδα (αφού είναι σίγουρο ότι θα είναι στην επιλογή των προπονητών για τους αναπληρωματικούς, εφόσον γίνει η έκπληξη και δεν μπει στην αρχική 5άδα). Ο Greek Freak το απέδειξε και τα ξημερώματα στο Τέξας, όπου το Μιλγουόκι έχασε 111-82 από τους Ρόκετς, αλλά ο ίδιος έκανε double-double με "30άρα".

Σε 37 λεπτά συμμετοχής είχε 32 πόντους, 11 ριμπάουντς, 6 ασ., 1 κλ., 3κοψ. και συμμετοχή όπως σχεδόν κάθε αγωνιστική, που παίζει, στο Top-10 της ημέρας.

(Πηγή: You Tube / NBA)

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 02.00 τα ξημερώματα, σε ειδική ωριαία εκπομπή του TNT με οικοδεσπότη τον Έρνι Τζόνσον και καλεσμένους τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Σακίλ Ο Νιλ και Κένι Σμιθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ