ΣΠΟΡ

NBA: double double ο Αντετοκούνμπο αλλά έχασε το Μιλγουόκι

NBA: double double ο Αντετοκούνμπο αλλά έχασε το Μιλγουόκι
Οι οπαδοί του Μιλγουόκι στο Ορλάντο Twitter / @bucks

Λϊγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην βασική 5άδα του All Star Game του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double double στο Ορλάντο, αλλά και πάλι το Μιλγουόκι έχασε και υποχώρησε στην βαθμολογία της Ανατολής για πρώτη φορά εκτός 8άδας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν γιόρτασε όπως θα ήθελε την πρώτη του συμμετοχή σε All Star αφού οι Μάτζικ κέρδισαν με 112-96 και τα ελάφια με την 4η σερί ήττα τους έχουν πλέον ρεκόρ 20-22, στην 9η θέση, κυνηγώντας το Σικάγο (21-23) για να ξαναβρεθούν σε τροχιά play off.

Ο Giannis έκανε double double αλλά αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο σκοράρισμα από την άμυνα του Άαρον Γκόρντον: πέτυχε 17 πόντους (6/17 σουτ και 4/4 βολές), μάζεψε 14 ριμπ. είχε 5 ασ. και 1 κλ. αλλά και πάλι δεν ολοκήρωσε τον αγώνα βγαίνοντας με 6 φάουλ στην 4η περίοδο.

Τα "ελάφια" έχουν μια ακόμη δύσκολη αποστολή τα ξημερώματα (02.30) στο Μαϊάμι με τους Χιτ. Πάντως τα πιτσιρίκια των Μπακς έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Αντετοκούνμπο με τα πιο ξεχωριστά "συγχαρητήρια" για την επιλογή του στο All Star.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ