ΣΠΟΡ

Bundesliga: ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σκόραρε για το Αμβούργο

Bundesliga: ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σκόραρε για το Αμβούργο
Μεγάλη νίκη του Αμβούργου επί της Λεβερκούζεν ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CARSTEN KOALL

Μεγάλη νίκη για το Αμβούργο, 1-0 τη Λεβερκούζεν, με σκόρερ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει (!), για τη 19η αγωνιστική στη Bundesliga.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέλεξε πριν από λίγες ημέρες να ανεβεί στον γερμανικό Βορρά και να ενταχθεί σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Bundesliga, το Αμβούργο, που όμως και εφέτος παλεύει για την σωτηρία του. Ο 6μηνος δανεισμός του στην Λειψία το καλοκαίρι δεν ήταν επιτυχημένος και η Λεβερκούζεν (που δεν τον στήριξε ουσιαστικά στις περιπέτειες με τους τραυματισμούς του) αποφάσισε να τον δώσει στο Αμβούργο (έχει συμβόλαιο με τις "ασπιρίνες" μέχρι το 2020).

Και μόλις στην 3η του συμμετοχή ο "Κούλης" , φορώντας τη φανέλα με το 9, τιμώρησε την ομάδα του βάζοντας με εξαιρετική κεφαλιά στο 76 το γκολ της νίκης με 1-0, που ξεκόλλησε το Αμβούργο από την προτελευταία θέση και το έστειλαν με 16 βαθμούς ισόβαθμο με την Ίγκολσταντ, που παίζει στο Βερολίνο με τη Χέρτα.

Την ώρα που ο προπονητής του στο Αμβούργο Μάρκους Γκίσντολ τον αγκάλιαζε (ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να πάει στο Αμβούργο και τον γνώριζε από την κοινή τους θητεία στη Σάλκε, όταν ήταν στο προπονητικό τημ), ο προπονητής που ουσιαστικά τον "απέρριψε", ο Ρόγκερ Σμιντ αντιμετωπίζει το φάσμα της απόλυσης με την 4η ήττα σε 5 ματς.

Ίσως έτσι εξηγείται και ο έντονος πανηγυρισμός του Παπαδόπουλου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ