ΣΠΟΡ

Εμπλέκουν τον Σισέ στην υπόθεση Βαλμπουενά (vid)

Εμπλέκουν τον Σισέ στην υπόθεση Βαλμπουενά (vid)
Εμπλέκουν τον Σισέ στο σκάνδαλο Βαλμπουενά EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Το Γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1 υποστηρίζει ότι οι Γαλλικές Αρχές εξετάζουν ξανά την πιθανότητα συμμετοχής του Τζιμπρίλ Σισέ στο σκάνδαλο με το ροζ βίντεο του Βαλμπουένα και να τον κατηγορήσουν για συμμετοχή στον εκβιασμό του διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Οι δημοσιογράφοι του Europe 1 επικαλούνται δικαστικές πηγές και υποστηρίζουν ότι οι Γαλλικές Αρχές εξετάζουν και πάλι την πιθανότητα να συμμετείχε στο κύκλωμα των εκβιαστών του Ματιέ Βαλμπουενά και ο Τζιμπρίλ Σισέ, που αρχικά είχε εξεταστεί μόνον σαν μάρτυρας, ως συνεργός του Καρίμ Μπενζεμά.

benzema valbuena


(Εμπλέκουν και τον Σισέ στο σκάνδαλο Μπενζεμά (αρ.)-Βαλμπουενά (δ) - Πηγή: Reuters /Charles Platiau / Files)

Ο Σισέ φέρεται να έχει συνομιλίες ως ενδιάμεσος ανάμεσα στους εκβιαστές με το ροζ βίντεο και τον Βαλμπουενά και ενώ αρχικά είχε απαλλαχθεί από τις κατηγορίες (είχε συληφθεί, αλλά θεωρήθηκε ότι απλά μιλούσε με τον συμπαίκτη του για να τον βοηθήσει στην υπόθεση, γνωρίοζντας κάποιους από τους κατηγορούμενους), επανεξετάζεται ο ρόλος του.

Είναι πιθανόν να του απαγγελθούν κατηγορίες, όπως συνέβη και με τον Καρίμ Μπενζεμά, με επιβαρυντικό στοιχείο ότι η εξέταση του κινητού του, εκτός από τις συνομιλίες, έβγαλε και λαβράκι: υπήρχε αντίγραφο του επίμαχου ροζ βίντεο στο τηλέφωνο του Σισέ, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή επιβεβαίωση των ισχυρισμών του Europe 1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ