ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε για την Τρίτη η κλήρωση των ημιτελικών!

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε για την Τρίτη η κλήρωση των ημιτελικών!
Η κλήρωση των ζευγαριών των ημιτελικών Ελλάδας στο Κύπελλο EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Αναβλήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.30, εξαιτίας τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία της ΕΠΟ. Η νέα κλήρωση ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα γίνει την Τρίτη στις 11.30.

Η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ είχε προγραμματιστεί μετά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, ώστε να υπάρχει καθαρό τοπίο για τις ημερομηνίες των αγώνων. Λίγο μετά τις 11.00 υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, Ο υπέυθυνος Κυπέλλου Ζήσης Βρύζας και οι ομάδες αποφάσισαν να αναβάλουν για την Τρίτη και την ίδια ώρα την διαδικασία, από το να παρέμεναν στον χω΄ρο για αρκετή ώρα, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την Αστυνομία.

3998809


(Την Τρίτη στις 11.30 τελικά η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από κοινή απόφαση του Βρύζα (φωτο) με τους εκπροσώπους των 4 ομάδων - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά ήταν το 1949, όταν οι 4 "μεγάλοι" βρέθηκαν ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-1 και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 στους δύο μονούς ημιτελικούς).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ