ΣΠΟΡ

NBA: Ο Αντετοκούνμπο παίρνει μαθήματα από τον Γκαρνέτ (vid)

NBA: Ο Αντετοκούνμπο παίρνει μαθήματα από τον Γκαρνέτ (vid)
Γκαρνέτ (αρ) και Αντετοκούνμπο στο All Star Game 2017 Instagram / @giannis_an34

Οι συγκρίσεις στον μαγικό κόσμο του NBA  για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν σταματούν. Αν όμως υπάρχει ένας μεγάλος παίκτης του παρελθόντος, που ταιριάζει στην σωματοδομή του Giannis, είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο KG πήγε στην προπόνηση των Μπακς και έδωσε μερικές συμβουλές τόσο στον Γιάννη Αντεττοκούνμπο όσο και στον Θον Μέικερ, αλλά και τους υπόλοιπους ρούκις και μικρούς της ομάδας. Έπαιξε μαζί τους και τους έδειξε κινήσεις κοντά στο καλάθι. Πρόσφατα ο Κέβιν Γκαρνέτ είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του από τη Νέα Ορλεάνη και το All Star Game, τον Αντετοκούνμπο και είχε δηλώσει ενθουσιασμένος με τη γνωριμία.

GettyImages 81610633


(Ο Κέβιν Γκαρνέτ μετά το νικηφόρο 6ο τελικό με τους Λέικερς - Πηγή: Getty Images / Kevin C. Cox)

Φρόντισε λοιπόν να του δείξει και στο παρκέ μερικές από τις κινήσεις, που τον έκαναν πρωταθλητή με τους Σέλτικς το 2008, MVP το 2004 και 15 φορές All Star. Φέρνοντας κανείς στην μνήμη του το κορμί του KG, που με τα 2.11, τις κινήσεις του και τον δυναμισμό του επίσης μπρούσε να παίξει σε όλες τις θέσεις από το 3 έως το 5, μπορεί να συγκρίνει εύκολα τον 40χρονο πλέον Αμερικανό σταρ με τον Greek Freak.

"Είναι τέλειο, που έχουμε παζί μας τον KG" θα πει στην κάμερα της τηλεόρασης του Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο. "Είναι ένας θρύλος. Μπορούμε να μάθουμε τόσα από εκείνον. Ακόμη και σε λίγα λεπτά, μπορεί να σου πει 2-3 βασικά πράγματα για να δουλέψεις. Είνια σπουδαίο να σου δίνει συμβουλές".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ