ΣΠΟΡ

Super League: Με αφαίρεση 6 βαθμών κινδυνεύει ο Ηρακλής

Super League: Με αφαίρεση 6 βαθμών κινδυνεύει ο Ηρακλής
Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει ο Ηρακλής EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM

Τα οικονομικά προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ηρακλή, που κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών εάν δεν τακτοποιήσει οφειλές σε δύο ποδοσφαιριστές του. Ίδιο πρόβλημα για Χανιά και Καλλονή από την Football League.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε διορία τριών ημερών στην ΠΑΕ Ηρακλής να τακτοποιήσει οφειλές ύψους 46.000 € στους πρώην ποδοσφαιριστές της Μπουκουβάλα (32.000) και Λαδά (14.000), αλλιώς θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών (από τρεις για κάθε περίπτωση), που ουσιαστικά θα ισοδυναμεί με υποβιβασμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών ο Ηρακλής, αφού και τον Ιανουάριο του είχαν αφαιρεθεί 3 βαθμοί, επιστράφηκαν στη συνέχεια.

Ο "γηραιός" έχει αυτή τη στιγμή 16 βαθμούς (όσους και η Βέροια) με τον Λεβαδειακό στους 19. Παράλληλα στον Ηρακλή υπάρχουν πολλά προβλήματα και με τη μισθοδοσία των παικτών, που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα με την Κέρκυρα (Κυριακή), αλλά ουδείς γνωρίζει εάν τελικά ο σύλλογος ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Super League.

4062039


("Αυτογκόλ" της διοίκησης του Ηρακλή με χρωστούμενα και πιθανή τιμωρία με αφαίρεση βαθμών - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Με την ίδια ποινή θα τιμωρηθούν και τα Χανιά με την Καλλονή από την Football League, ενώ με 3 βαθμούς αφαίρεση κινδυνεύει ο Παναιγιάλειος. Ποσό επιδικάστηκε και στον ΠΑΣ Γιάννινα γαι τον Τσάβες, αλλά σε 8 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

"Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Να καταβληθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Τσάβες το ποσό των 82.719 ευρώ σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ