ΣΠΟΡ

Super League: Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς

Super League: Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς
Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς ΑΠΕ ΜΠΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε και ο Βλάνταν Ίβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μετά από συζητήσεις αρκετών ημερών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο με το Σέρβο τεχνικό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ επιχείρησε το τελευταίο διάστημα μια ύστατη προσπάθεια προσέγγισης ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και το Σέρβο τεχνικό, που χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ μετά από 14 χρόνια. Όμως η κακή πορεία στα play offs της Super League χάλασε το κλίμα της σχέσης του Ίβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη (που αρχικά τον είχε επιλέξει για τον πάγκο του Δικέφαλου).

4124824


(Στα χέρια των παικτών του ο Ίβιτς για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Έτσι από την διάθεση ανανέωσης του συμβολαίου του την άνοιξη, φτάσαμε στο "διαζύγιο" με τον Ίβιτς, με μια λιτή ανακοίνωση.

Πλέον ο Δικέφαλος αναζητά τον τεχνικό που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν και από την ΠΑΕ τονίζεται ότι μέχρι το τέλος της εππομενης εβδομάδας θα έχει γίνει γνωστός.

4115798


(Ο Γιώργος Σαββίδης με τον Βλάνταν Ίβιτς - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ευχαριστούμε τον κ.Ίβιτς για την προσφορά του και την πολύτιμη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ