ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ: Κορυφαία 5άδα της σεζόν με «αιώνιους»

Α1 μπάσκετ: Κορυφαία 5άδα της σεζόν με «αιώνιους»
Κορυφαία 5άδα με "αιώνιους" EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Μόνον παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού αποτελούν την κορυφαία 5άδα της Α1 Stoiximan.gr Basket League. Στη σχετική ψηοφοφορία παικτών, προπονητών, φιλάθλων και δημοσιογράφων, δύο πρωταθλητές "πράσινοι" και τρεις "ερυθρόλευκοι" συγκροτούν την καλύτερη ομάδα.

Μετά την ανάδειξη του MVP της Α1 μπάσκετ Νικ Καλάθη και του κορυφαίου προπονητή Τσάβι Πασκουάλ, δημοσιοποιήθηκαν και τα αποτελέσματα της διαδικασίας για την καλύτερη 5άδα του πρωταθλήματος. Τη συγκροτούν οι Καλάθης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Σίνγκλετον.

4149191


(Οι τελικοί της Α1 μπάσκετ "έβγαλαν" την καλύτερη 5άδα του πρωταθλήματος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Και πέρυσι, την αγωνιστική χρονιά 2015-16, την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος αποτελούσαν τέσσερις Έλληνες και ένας ξένος. Μόνο που σε αυτήν συμμετείχαν και δύο παίκτες της ΑΕΚ και του Άρη, που αναμετρήθηκαν στον μικρό τελικό: Διαμαντίδης, Σπανούλης, Πρίντεζης, Ουάιτ και Μαυροκεφαλίδης. Οι δύο ερυθρόλευκοι παρέμειναν και εφέτος, ο Καλάθης "πήρε τη θέση" του 3D, ο Παπανικολάου του φόργουορντ του Άρη και ο Σίνγκλετον εκείνη του σέντερ της ΑΕΚ.

4150706


(Σπανούλης και Καλάθης τα γκαρντ της καλύτερης 5άδας της Α1 μπάσκετ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Θυμίζουμε ότι στηνψηφοφορία συμμετέχουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των 14 ΚΑΕ της STOIXIMAN.GR Basket League (που διαμορφώνουν σε ποσοστό 60% το τελικό αποτέλεσμα), εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και το φίλαθλο κοινό μέσω του www.esake.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ