ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: H Jeep παρουσίασε και το ανανεωμένο Cherokee που θα ξεκινά από τα 2.000 κυβικά

Αυτοκίνητο: H Jeep παρουσίασε και το ανανεωμένο Cherokee που θα ξεκινά από τα 2.000 κυβικά

Στη Jeep προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς στην ανανέωση της γκάμας αυτοκινήτων τους. Έτσι μετά τα ολοκαίνουργια Compass και Wrangler ασχολήθηκαν και με το Cherokee, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην τελευταία εκδοχή του στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές της νέας χρονιάς.

Μέχρι τότε έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του, από τις οποίες φαίνονται οι εκτεταμένες αλλαγές στη μάσκα, με τους ενιαίους πλέον προβολείς και τη νέα σχεδίαση στις γρίλιες. Με τον τρόπο αυτό το Cherokee ακολουθεί πλέον τη νέα οικογενειακή γραμμή της μάρκας, ενώ στο πίσω μέρος οι όποιες αλλαγές περιορίζονται στους νέους προφυλακτήρες και τα καινούργια φώτα.

Στις φωτογραφίες πάντως φαίνονται δύο παραλλαγές του εμπρός μέρους, μιας και το κόκκινο αυτοκίνητο είναι η έκδοση Trailhawk, με τις μεγαλύτερες δυνατότητες off road κίνησης. Οι οποίες γίνονται και οπτικά αντιληπτές από τους πιο ψηλά τοποθετημένους προβολείς ομίχλης και τους εμφανείς γάντζους ρυμούλκησης

Στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις είναι μικρές, καθώς ανανεώνονται απλά οι επενδύσεις και κάποιες λεπτομέρειες και επικαιροποιούνται τα συστήματα infotainment και υποβοήθησης.

Στα μηχανικά μέρη αναμένεται η χρήση του νέου τετρακύλινδρου των 2.000 κυβικών που θα κινεί και το Wrangler, θα έχει και υβριδική έκδοση με παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt και απόδοση μέχρι και 268 ίππους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ