ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το «ΒΜW Exclusive Christmas After Work Event» της Σπανός ΑΕ ήταν το γεγονός της εορταστικής περιόδου

Το «ΒΜW Exclusive Christmas After Work Event» της Σπανός ΑΕ ήταν το γεγονός της εορταστικής περιόδου

Όταν ανακαινίζονται οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα είναι από μόνο του ένα  ιδιαίτερο γεγονός, που γίνεται ακόμα πιο μεγάλο και σημαντικό, όταν παρουσιάζονται με το «BMW Exclusive Christmas After Work Event».

Oι σημαντικοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ, όπου κυριαρχούν τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά - θαυμάσαμε τα μοντέλα Individual της ΒMW που μπορεί κάποιος να τα προσαρμόσει στο προσωπικό του γούστο, καθώς και τα κορυφαία σπορ με τις εξαιρετικές επιδόσεις BMW M.

Ενώ μεταξύ άλλων, σε περίοπτη θέση ήταν η ολοκαίνουργια BMW X3, που μάλιστα έκανε πρόσφατα την επίσημη πανελλήνια παρουσίαση.

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο εορταστική, από το εκπληκτικό Christmas Decoration των πολυτελών χώρων της Σπανός ΑΕ και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού, ενώ το high light της εντυπωσιακής βραδιάς ήταν όταν παρακολουθήσαμε τον Πρόεδρο της BMW Hellas να απονέμει πλακέτα με τίτλο «Driving the Future together» στο κ. Γιώργο Σπανό.

PAN 0605

κ. Karim Christian Haririan και κ. Γιώργος Σπανός

Untitled1

Πέρα από τα καταπληκτικά μοντέλα BMW Individual και BMW M, θαυμάσαμε από κοντά και τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα sculptor & designer Στάθη Αλεξόπουλου. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης συνδέει το παρελθόν με το παρόν, φέρνοντας πιο κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης. Τα γλυπτά του χαρακτηρίζονται από κόμβους από τυλιγμένους ιμάντες, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην ξέρουμε πραγματικά τι να προσέξουμε και τι να θαυμάσουμε. Τους πολυτελείς ανανεωμένους χώρους της Σπανός ΑΕ, τα καταπληκτικά «special» μοντέλα της BMW ή τα πραγματικά πρωτότυπα έργα του κ. Αλεξόπουλου. Η απάντηση ήταν όλα, ενώ με ενδιαφέρον ακούσαμε πως στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ μπορεί να αναζητήσει κανείς το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα δοθεί στο «Make-A-Wish».

Untitled2

Αυτό που σκέφτονταν όλοι οι καλεσμένοι αποχωρώντας από το «ΒΜW Exclusive Christmas After Work Event» της Σπανός ΑΕ ήταν σίγουρα το «Και του Χρόνου» αφού θα ήθελαν να καθιερωθεί.