ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Πώς βγάζουν οι dealers της Lamborghini δεκάδες χιλιάδες ευρώ «αέρα» από την Urus;

Αυτοκίνητο: Πώς βγάζουν οι dealers της Lamborghini δεκάδες χιλιάδες ευρώ «αέρα» από την Urus;

Η Urus, το καινούργιο SUV της Lamborghini, αναμένεται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της ιταλικής εταιρείας και φυσικά η ζήτησή της είναι ήδη ιδιαίτερα μεγάλη.

Τόσο μεγάλη που ενώ η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2008 έχουν ήδη εμφανιστεί οι πρώτες αγγελίες πωλήσεών της από αντιπροσωπείες της μάρκας στη Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν δύο αγγελίες, η πρώτη με ελεύθερη διαμόρφωση του αυτοκινήτου και τιμή στις 330.000 ευρώ και η δεύτερη για μια μπλε Urus, με δερμάτινα καθίσματα, ζάντες τιτανίου σε ματ χρώμα, ημερομηνία παράδοσης 1η Ιουνίου του 2018 και κόστος αγοράς 341.000 ευρώ.

Αν σκεφτεί κανείς πως η επίσημη τιμή εκκίνησης του SUV της Lamborghini στη Γερμανία είναι περίπου 170.000 ευρώ οι αντιπρόσωποι βγάζουν περίπου 100.000 ευρώ απλά πωλώντας το slot της παραγγελίας τους, την προτεραιότητά τους κατά κάποιον τρόπο, στους ενδιαφερόμενους που είναι βέβαιο πως θα βρεθούν.

Οι οποίοι δεν είναι μόνο ευκατάστατοι αλλά και βιαστικοί και θέλουν να έχουν πρώτοι την Urus στον κύκλο τους. Και φυσικά για να το πετύχουν αυτό είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 50% και πλέον της τιμής της σε «αέρα», αποδεικνύοντας πως η ρήση που λέει ότι τα γούστα πληρώνονται έχει καθολική ισχύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ