ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Nissan Pulsar: Κορυφαίο σε χώρους, ασφάλεια και τεχνολογία

Νέο Nissan Pulsar: Κορυφαίο σε χώρους, ασφάλεια και τεχνολογία

Το Nissan Pulsar διαθέτει χαρακτηριστικά και δυνατότητες που υπερ-καλύπτουν αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Με το Pulsar η Nissan προσφέρει ένα μοντέλο με έξυπνο σχεδιασμό και τεχνολογικές καινοτομίες -κάποιες από τις οποίες είναι μάλιστα πρωτοποριακές για την κατηγορία του- που μπορεί να προσελκύσει ένα μεγάλο φάσμα αγοραστών. Στο οποίο μεταξύ άλλων συγκαταλέγονται κάποιοι που μέχρι πρότινος οδηγούσαν αυτοκίνητα της αμέσως μεγαλύτερης κατηγορίας D και κάποιοι άλλοι που θέλουν να αναβαθμίσουν το μοντέλο τους της κατηγορίας B.

Συνολικά το Pulsar επιδεικνύει τις σχεδιαστικές και όχι μόνο δυνατότητες της Nissan, καθώς με εξαιρετικά υλικά αλλά και υψηλή ποιότητα κατασκευής προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του premium χαρακτηριστικά και αντίστοιχη, υψηλού επιπέδου οδηγική εμπειρία.

Παράλληλα χάρη στο μεταξόνιό του των 2.700 χιλιοστών, που είναι το μεγαλύτερο της κατηγορίας του, αλλά και την έξυπνη χωροταξία του, παρέχει σημαντικά μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα ανταγωνιστικά του μοντέλα τόσο για τα πόδια όσο και για τους ώμους όσων κάθονται στο πίσω κάθισμά του. Ενδιαφέρον όσο και σημαντικό είναι το γεγονός πως με 692 χιλιοστά ωφέλιμο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, το Pulsar είναι πιο ευρύχωρο και από αρκετά μοντέλα της κατηγορίας D.

Ισχυροί και οικονομικοί κινητήρες από 110 έως και 190 ίππους

Το νέο Νissan Pulsar προσδίδει λοιπόν μια νέα διάσταση στην κατηγορία C στην οποία ανήκει, καθώς είναι ένα ασφαλές, ευρύχωρο και με πρωτοποριακή τεχνολογία, οικογενειακό hatchback, που επιπρόσθετα κινείται από κινητήρες turbo, οι οποίοι συνδυάζουν στο βέλτιστο βαθμό την υψηλή απόδοση και τη μεγάλη οικονομία. Πιο συγκεκριμένα ο DiG-T κινητήρας βενζίνης των 1.200 κυβικών αποδίδει την εκπληκτική, για το μέγεθός του, ισχύ των 115 PS, ενώ o κινητήρας πετρελαίου 1.5 dCi αποδίδει 110 PS και 260 Nm ροπής και διακρίνεται για την εξαιρετική οικονομία του. Στην κορυφή της γκάμας ο turbo κινητήρας βενζίνης 1.6 DiG-T των 190 ίππων, είναι σίγουρο πως θα εκπλήξει ευχάριστα όσους ζητούν ακόμα πιο συναρπαστικές επιδόσεις.

Οι οποίες επιδόσεις συνδυάζονται και με ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, καθώς ακριβώς όπως και τα καινούργια Qashqai και X-Trail, έτσι και το ευρύχωρο και με πρωτοποριακή τεχνολογία νέο, οικογενεικό hatchback της Nissan κατέκτησε την κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών από τον οργανισμό EuroNCAP.

9

Εξαιρετική σχέση τιμής- απόδοσης

Το νέο Nissan Pulsar είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις Energy, Acenta και Techna, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών αγοραστών. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε πως όλα τα Pulsar είναι εξοπλισμένα με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5 ιντσών, τοποθετημένη στον κεντρικό πίνακα οργάνων, ενώ στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι το Σύστημα Παρακολούθησης της Πίεσης των Ελαστικών, οι 6 αερόσακοι, όπως και το σύστημα Start & Stop.

Σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης το οποίο η Nissan προσφέρει ως ΔΩΡΟ, η τιμή του νέου Pulsar ξεκινάει από τα €15.320.

Περισσότερα για το νέο Nissan Pulsar στο www.nissan.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ