ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Nissan θα δώσει δυναμικά το παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

H Nissan θα δώσει δυναμικά το παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο
Το Σαλόνι θα διοργανωθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα από τις 14 έως και τις 16 Νοεμβρίου και με τη Nissan να δίνει, όπως έχει ανακοινώσει, δυναμικά το παρόν

Μπορεί οι κλασικές εκθέσεις αυτοκινήτου να είναι υπό εξέταση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό ισχύει φυσικά και για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Το οποίο θα διοργανωθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα από τις 14 έως και τις 16 Νοεμβρίου και με τη Nissan να δίνει, όπως έχει ανακοινώσει, δυναμικά το παρόν.

Φυσικά το πιο σημαντικό έκθεμα στο περίπτερό της θα είναι το ολοκαίνουργιο σπορ μοντέλο της, το Fairlady Z ή απλά Z που θα συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση της μάρκας στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί και μια εξατομικευμένη εκδοχή του που ονομάζεται proto, ενώ δεν θα λείψει και ένα ακόμα σπέσιαλ GT-R.

Άλλη σημαντικό μοντέλο θα είναι το Ariya, το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας μετά το Leaf και πρώτο SUV, που μέσα στο 2022 θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη.

Φυσικά το παρόν θα δώσουν και πρωτότυπα, όπως το Nissan Caravan Mountain Base concept που προχωρά το «base camp» σε ένα νέο επίπεδο, μιας και είναι εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ. Το εσωτερικό του διαθέτει μέχρι και… ψηφιακό τζάκι, ενώ το Caravan Myroom concept είναι σχεδιασμένο ως χώρος χαλάρωσης που θα τον μοιράζεται κανείς με την οικογένεια ή τους φίλους του.

Το Nissan Kicks Columbia edition έχει κατασκευαστεί σε σε συνεργασία με την Columbia Sportswear Japan Co. και διαθέτει μοναδικά καθίσματα τύπου luggage που είναι ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες.

Τέλος από τις σπέσιαλ εκδόσεις Nismo ξεχωρίζει αυτή του ηλεκτρικού Aura.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ