ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes GLA

Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes GLA

Η Mercedes έχει παρουσιάσει εδώ και λίγους μήνες την ανανεωμένη έκδοση της επιτυχημένης GLA, ενώ τώρα άνοιξε η λίστα παραγγελιών και στη χώρα μας.

Η νέα GLA ξεχωρίζει από την καινούργια της μάσκα και το πιο έντονο ανάγλυφο του καπό. Την εικόνα συμπληρώνουν ο επανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας με την πιο τονισμένη ποδιά, καθώς και οι στάνταρ LED High Performance προβολείς.

Στο εσωτερικό οι δύο οθόνες που συνθέτουν το ενιαίο οπτικά σύνολο έχουν πλέον στάνταρ διαγώνιο 10,25 ιντσών, ενώ γενικά έχει αναβαθμιστεί τόσο ο βασικός εξοπλισμός όσο και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα -ασφάλειας, άνεσης, υποβοήθησης και διασύνδεσης, του MBUX συμπεριλαμβανομένου.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι μια επιλογή από παιχνίδια -αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα τα Sudoku, Shuffle Puck, Pairs, Match 3 καθώς και ένα κουίζ- ειδικά διαμορφωμένα για τις οθόνες και τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι, που μετατρέπουν την GLA σε κονσόλα παιχνιδιών.

Οι κινητήρες βενζίνης της νέας GLA, που ξεκινούν από τον τετρακύλινδρο των 1.332 κυβικών της GLA 200, είναι όλοι εξηλεκτρισμένοι, ενώ η plug-in υβριδική GLA 250 e αποδίδε πλέον συνδυαστικά 218 ίππους και έχει αυτονομία που φτάνει μέχρι και τα 66 χιλιόμετρα.

Ο δίλιτρος diesel με τη σειρά του είναι διαθέσιμος με 150 ή με 190 ίππους και συνδυάζεται και στις δύο εκδόσεις του με τετρακίνηση.

Η πιο προσιτή έκδοση, η GLA 200, ξεκινά από τις 47.500 ευρώ, η PHEV GLA 250 e κοστίζει από 56.500 ευρώ και η εισαγωγική diesel, η GLA 200 d από 55.300 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ