ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα ημιφορτηγά του μέλλοντος θα προσαρμόζονται στις ανάγκες

Τα ημιφορτηγά του μέλλοντος θα προσαρμόζονται στις ανάγκες

H Toyota θα παρουσιάσει στη φετινή Japan Mobility Show μια σειρά από πρωτότυπα που δείχνουν τον προσανατολισμό της για το μέλλον.

Ένα από αυτά τα πρωτότυπα είναι και το IMV O Concept που δείχνει μια πιθανή νέα γενιά του θρυλικού Hilux. Που φιλοδοξεί και στο μέλλον να διατηρήσει το χαρακτηρισμό του «αθάνατου» αλλά θα αποκτήσει ένα ακόμα χαρακτηριστικό. Που θα το καταστήσει πιο πρακτικό.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι η προσαρμοστικότητά του, καθώς εύκολα θα μπορεί να μετατραπεί από νοσοκομειακό για δύσκολα εδάφη, μέχρι σε κινητό καφέ. Οι κλασικές του διαμορφώσεις που γνωρίζουμε έως τώρα εννοείται πως θα διατηρηθούν.

Η βάση του πρωτότυπου είναι το πλαίσιο IMV που επιτρέπει τη (σχετικά) εύκολη τοπική παραγωγή, ενώ πέρα από την έκδοση με την παραδοσιακή καμπίνα των δύο θέσεων θα υπάρχουν και άλλες που θα μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους επιβάτες.

Τα συστήματα πρόωσης του IMV O Concept, όταν αυτό περάσει στην παραγωγή, θα περιλαμβάνουν σίγουρα τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του Hilux, καθώς και μια plug-in υβριδική διάταξη.

Μια αμιγώς ηλεκτρική φυσικά και δεν πρέπει να αποκλειστεί, ειδικά από τη στιγμή που η τάση για ηλεκτρικά pick up είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ