ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To VW ID.2 SUV των 25.000 ευρώ ετοιμάζεται

To VW ID.2 SUV των 25.000 ευρώ ετοιμάζεται

Η VW έχει στρέψει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές της στην εξέλιξη προσιτών ηλεκτρικών μοντέλων. Έτσι έχει ήδη παρουσιάσει τις πρώτες εικόνες του ID.2all που θα αποτελέσει το ηλεκτρικό Polo και θα είναι διαθέσιμο από το 2025.

Επίσης έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα του αντίστοιχου μικρού SUV, που θα αντικαταστήσει το T-Cross και πιθανότατα θα λέγεται ID.2x ή ID.2Cross.

Θα ακολουθήσει μετά από έναν περίπου χρόνο, ενώ από την εικόνα αυτή βλέπουμε ένα κόμπακτ SUV στο αμάξωμα του οποίου κυριαρχούν οι ευθείες γραμμές.

Οι χώροι αναμένονται να είναι σαφώς πιο άνετοι σε σχέση με το T-Cross αλλά και συγκριτικά με το ID.2all. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,9 ιντσών και μια οθόνη 12,9 ιντσών για το σύστημα infotainment.

To σύστημα πρόωσης θα περιλαμβάνει μπαταρίες ενεργειακής χωρητικότητα 38,0 και 58,0 kWh, με την πιο μικρή να καλύπτει τις αστικές μετακινήσεις και να εξασφαλίζει μια τιμή εκκίνησης γύρω στις 25.000 ευρώ που είναι άλλωστε και ο στόχος της Volkswagen.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ