ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Suzuki S-Cross θα παρουσιαστεί ανανεωμένο στο Παρίσι

Το Suzuki S-Cross θα παρουσιαστεί ανανεωμένο στο Παρίσι

H ανανεωμένη γενιά του Suzuki S-Cross, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου, είναι βέβαιο πως δεν θα περνά απαρατήρητη. Κι αυτό γιατί οι designers των Ιαπώνων πρόσθεσαν στη μάσκα της όσο χρώμιο της έλειπε μέχρι τώρα.

Παράλληλα την διαφοροποίησαν και σχεδιαστικά, μιας και πλέον είναι πιο μεγάλη, πιο κάθετη και με ένα εμφατικό και φυσικά χρωμιωμένο περίγραμμα, ενώ συνδυάζεται και με καινούργιους προβολείς με LED φώτα ημέρας. Αλλαγές έχουν γίνει και στον προφυλακτήρα που πλέον δείχνει πιο ογκώδης και δυναμικός, ενώ στο καινούργιο look έχει προσαρμοστεί και το καπό. Στο πίσω μέρος οι διαφοροποιήσεις περιορίζονται στα φώτα, ενώ το εσωτερικό συνεχίζει χωρίς ουσιαστικές μεταβολές, αλλά με αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό και το infotainment.

Σημαντικές αντίθετα είναι οι αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων. Έτσι λοιπόν το ανανεωμένο S-Cross θα κινείται από το σύνολο των 1.000 κυβικών που χρησιμοποιείται και στο καινούργιο Baleno και με τη βοήθεια turbo και άμεσου ψεκασμού αποδίδει 112 ίππους.

Εδώ η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, ενώ ο μεγαλύτερος κινητήρας βενζίνης, αυτός των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων -επίσης turbo- μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση. Το ίδιο ισχύει και για τον diesel των 1.600 κυβικών και των 120 ίππων, ο οποίος συνεχίζει κανονικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ