ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Scaldarsi Emperor I είναι η πιο κιτς παραλλαγή της Mercedes Maybach S600

Το Scaldarsi Emperor I είναι η πιο κιτς παραλλαγή της Mercedes Maybach S600

Οι εταιρείες βελτιώσεων, ειδικά όσες ασχολούνται με πανάκριβα ευθύς εξαρχής μοντέλα, ποντάρουν πολύ στην ανθρώπινη ματαιοδοξία. Και στην ανάγκη αυτών που επιθυμούν και βέβαια που μπορούν να το υποστηρίξουν και οικονομικά, να έχουν στην κατοχή τους κάτι το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό.

Έτσι λοιπόν όσοι δεν ικανοποιούνται από τη στάνταρ υπερ- πολυτελή εκδοχή της Mercedes S600, τη Maybach, και θέλουν κάτι πιο γρήγορο στρέφονται προς τη Brabus, ενώ αν επιζητούν ακόμα περισσότερα η σωστή διεύθυνση είναι η Scaldarsi. Πρόκειται για μια καναδική εταιρεία με έδρα το Μόντρεαλ, που τη γνωρίζουν πολύ λίγοι, μιας και απευθύνεται σε ελάχιστους.

Η Scaldarsi λοιπόν ξεκινά χρησιμοποιώντας ως βάση την πανίσχυρη και ιδιαίτερα γρήγορη (0-100 σε 3,7 δεύτερα, τελική 350) Brabus Mercedes Maybach S600 με τον κινητήρα Rocket των 900 ίππων και της αλλάζει καταρχήν το όνομα.Τη βαφτίζει με το πομπώδες Emperor I και στη συνέχεια της προσθέτει ότι πιο ακριβό υπάρχει και που ταυτόχρονα βρίσκεται ψηλά στην άτυπη λίστα του κιτς. Η γκάμα περιλαμβάνει από λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό 24 καρατίων μέχρι επενδύσεις από δέρμα κροκόδειλου στο εσωτερικό σε συνδυασμό με ασορτί σετ αποσκευών, μέχρι χρυσάφι στις ζάντες και τη θηριώδη μάσκα, που κάνει το Emperor I να υποδηλώνει την παρουσία του από μακριά.

Συνολικά χρησιμοποιούνται 78 διαφορετικά είδη και ποιότητες ξύλου και αντίστοιχα 24 διαφορετικά δέρματα, ενώ φυσικά και ικανοποιούνται οι προσωπικές επιθυμίες κάθε πελάτη. Ο οποίος από τη στιγμή που καταβάλει τουλάχιστον 1.500.000 δολάρια για να αποκτήσει το Emperor I θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να κάνει σχεδόν ότι θέλει. Το τελικό αποτέλεσμα αυτών των επιλογών δεν θέλουμε καν να το φανταστούμε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ