ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Escape είναι το νέο βίντεο δράσης της BMW

Το Escape είναι το νέο βίντεο δράσης της BMW

Πριν από 15 χρόνια η BMW είχε παρουσιάσει μια σειρά από 8 ταινίες μικρού μήκους, διαθέσιμες μόνο online (4 χρόνια πριν την εμφάνιση του YouTube!), με το γενικό τίτλο “The Hire”, στις οποίες ο Clive Owen είχε το ρόλο του αινιγματικού οδηγού

Σκηνοθέτες ήταν οι John Frankenheimer, Ang Lee, Wong Kar Wai, Guy Ritchie, Alejandro González Iñárritu, John Woo, Joe Carnahan και Tony Scott, ενώ συμπρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων οι Madonna, Gary Oldman, Don Cheadle, Mickey Rourke, F. Murray Abraham and James Brown.

Φέτος, μετά από έντονη φημολογία και αρκετά teasers, η γερμανική εταιρεία επιστρέφει στις οθόνες των υπολογιστών με μια χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινία μικρού μήκους, διάρκειας περίπου 11 λεπτών, με καταιγιστική δράση και πρωταγωνιστή και πάλι τον Clive Owen.

Ο οποίος Owen είναι ο άνθρωπος που πίσω από το τιμόνι μιας ολοκαίνουργιας σειράς 5, πιο συγκεκριμένα μιας 6κύλινδρης 540i με 335 άλογα, δίνει ρεσιτάλ οδήγησης σε απίστευτες σκηνές καταδίωξης, όπως μπορέιτε να δείτε και στη συνέχεια. Στο πλευρό του η Dakota Fanning, o Jon Bernthal και η Vera Farmiga, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Neill Blomkamp.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ