ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με τι ταχύτητα πιάστηκε 79χρονη κυρία σε έλεγχο της τροχαίας στο Βέλγιο;

Με τι ταχύτητα πιάστηκε 79χρονη κυρία σε έλεγχο της τροχαίας στο Βέλγιο;

Κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες ειδήσεις σχετικά με υπερβάσεις ορίων ταχύτητα και με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για αυτές.

Στη συγκεκριμένη που αναφερόμαστε τα νούμερα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία μιας και παραβάτης ήταν μια 79χρονη γιαγιά από το Βέλγιο. Η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα Gazet Van Antwerpen εντοπίστηκε σε έλεγχο της τροχαίας να τρέχει ούτε λίγο ούτε πολύ με 238 χλμ./ ώρα.

Φυσικά ο πρόεδρος του δικαστηρίου που ασχολήθηκε με την υπόθεση δεν πίστευε στα μάτια του και ρωτούσε ξανά και ξανά αν πράγματι η ηλικιωμένη κυρία οδηγούσε την Porsche Boxster GTS με την οποία σημειώθηκε η παράβαση και αν όντως έτρεχε τόσο πολύ.

Η κυρία των 79 ετών δεν αρνήθηκε τίποτα από τα παραπάνω και απλά είπε πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί και για αυτό βγήκε για μια νυχτερινή βολτίτσα με το αυτοκίνητο. Παράλληλα συμπλήρωσε στην απολογία της πως δεν είχε καταλάβει πως πήγαινε τόσο γρήγορα και πως της αξίζει να τιμωρηθεί.

Πάντως είχε ακόμα λίγο περιθώριο για να εξαντλήσει πλήρως τις δυνατότητα της Boxster GTS που έχει τελική περί τα 280 χλμ./ ώρα, ενώ τελικά της επιβλήθηκε αφαίρεση διπλώματος για 3 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 4.000 ευρώ. Σίγουρα το πρώτο σκέλος της ποινής είναι και αυτό που θα την πείραξε περισσότερο, ενώ το βέβαιο είναι πως το λέει η καρδιά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ