ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: Ο Matt Damon δεν ήρθε από τον Άρη

Όσκαρ 2016: Ο Matt Damon δεν ήρθε από τον Άρη

O Matt Damon φέτος παγιδεύτηκε σε έναν πλανήτη μόνος του και κατάφερε να γυρίσει πίσω με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Είναι από τους λίγους άνδρες που μπορούν να δείχνουν αβίαστα γοητευτικοί φορώντας στολή αστροναύτη και ενώ παλεύουν για την επιβίωσή τους. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι πως ο Matt Damon δεν είναι κλασικά όμορφος, ο χαρακτήρας του είναι που τον κάνει γοητευτικό και το καθαρό του βλέμμα.

Στο κόκκινο χαλί οι εμφανίσεις του είναι κλασικές και το στιλ του απαράλλαχτο όσα χρόνια τον βλέπουμε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Πρόσφατα ωστόσο εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη τύπου με μακριά μαλλιά και συζητήθηκε πολύ αν και ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει πως είχε φορέσει extensions για τις ανάγκες ενός ρόλου. Συγκεκριμένα, στα μαλλιά του είχε 700 τούφες τις οποίες έπρεπε να προσέχει καθημερινά και παραδέχτηκε πως εκτίμησε περισσότερο τις προσπάθειες της γυναίκας και των κοριτσιών του για την εμφάνισή τους. Κάπως έτσι, με μια φράση, έγινε γοητευτικός ακόμα και με extensions.

Πλέον τα μακριά μαλλιά του είναι παρελθόν και η εμφάνισή του στο φετινό κόκκινο χαλί των Όσκαρ θα είναι ασφαλώς άψογη όπως κάθε χρόνο. Και κλασική και άψογη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ