ΜΟΔΑ

Ό,τι έκανε η Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι

Ό,τι έκανε η Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι
Εllen Von Unwerth for NoTofu

Απασχόλησε τον τύπο που πάσχει από κίτρινο πυρετό όλο το καλοκαίρι με τις βρεγμένες περιπέτειες της στο Νησί των Ανέμων. Επιτέλους, μετά από τέσσερις μήνες από τότε που κανένας δεν καταλάβαινε αν ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο μόνος λόγος που ξενυχτούσε στις Κυκλάδες, έρχεται η φωτογράφιση της Λίντσεϊ Λόχαν για το αμερικανικό και κάπως posh περιοδικό “NoTofu” για να μας πείσει ότι αυτή που λίγο καιρό πριν ανακοίνωσε ότι θέλει να βάλει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ το 2020 έκανε και κάτι ακόμη το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Έφαγε καρπούζι.

Επίσης έμεινε ημίγυμνη γιατί γνώριζε ότι πίσω από το φακό, η Ellen von Unwerth δεν θα την πρόδιδε. Σύμφωνα με άπειρα, καθόλου επιβεβαιωμένα δημοσιεύματα η Λόχαν όταν δεν πόζαρε στο φακό ντυμένη με Miu Miu, Azzedine Alaia έγραφε την αυτοβιογραφία της αποδεχόμενη την πρόταση γνωστού εκδοτικού οίκου.

Το αν η 29χρονη ΛιΛο θα καταφέρει επιτέλους να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό και την καριέρα της (η τελευταία της κινηματογραφική δουλειά ήταν δίπλα από τον φερόμενο βιαστή και πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν, γιατί;) είναι κάτι που απομένει να δούμε. Ως τότε ας μετρήσουμε τις φακίδες στη μούρη ενός κοριτσιού που όσο και αν προσπαθεί να καταστρέψει τον εαυτό της μάλλον διαθέτει λάμψη, όχι βέβαια αυτή που της χαρίζει το ευλογημένο ελληνικό μας φως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ