ΜΟΔΑ

Όλες οι εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον στην τελευταία περιοδεία της

Όλες οι εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον στην τελευταία περιοδεία της

Πολλοί την κατηγόρησαν για απουσία δημόσιου λόγου, για μια σειρά από εμφανίσεις της που το μόνο που ήθελαν να επιδείξουν ήταν η πολύ επιμελημένη γκαρνταρόμπα της Δούκισας του Κέμπριτζ.

Η Τζάκι Κόλινς της Ινδίας, η 68χρονη αρθρογράφος Shobhaa Rajadhyaksha, έσταξε επιμελημένα συνταγμένο δηλητήριο μιλώντας για μια γυναίκα βαρετή που θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη πυγμή στις δημόσιες εμφανίσεις της στην περιοδεία δίπλα από τον σύζυγο της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η ίδια δεν νοιάστηκε στο ελάχιστο για όλα τα παραπάνω καθώς κατάφερε να επιβεβαιώσει ό,τι εδώ και καιρό τα περιοδικά μόδας και οι ιστοσελίδες του στιλ σε όλο τον κόσμο επιμένουν. Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να καθιερώσει τάσεις, να γίνει αφορμή για να γίνουν sold out σύνολα από όποιον οίκο ή αλυσίδα μαγαζιών και να είναι η διάδοχος της Νταϊάνα στη μνήμη της σύγχρονης επικαιρότητας.

Ακόμη και όταν το φόρεμα της σηκώθηκε από τον αέρα αποκαλύπτοντας περισσότερα από όσα θα ήθελε κανείς, στην επίσκεψη της στο India Gate, το μνημείο πολέμου της χώρας, η Μίντλετον αντιμετώπισε την αμήχανη στιγμή της με χαμόγελο. Αυτό που της εξασφάλιζε η ευφυής επιλογή ακριβώς και φτηνών look που γεφύρωσαν κουλτούρες και φέρνουν στη μοναρχία της Βρετανίας νέους οπαδούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ