ΜΟΔΑ

Best of Gisele: Η Vogue εκθειάζει την 36χρονη καλλονή του modeling

Best of Gisele: Η Vogue εκθειάζει την 36χρονη καλλονή του modeling

Η Gisele Bündchen έχει πολλές ιδιότητες. Μοντέλο, μητέρα, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, σύζυγος και αθλήτρια η ίδια, η 36χρονη από τη Βραζιλία έχει μια καριέρα που δεν δείχνει σημάδια κόπωσης όσα χρόνια και αν περάσουν. .

Αν και αποχώρησε επίσημα από την πασαρέλα η Gisele, αυτή η Αμαζόνα για το περιβάλλον καθώς τελευταία αφιερώνει τον εαυτό της σε καμπάνιες κατά της κλιματολογικής καταστροφής, θα περπατήσει μπροστά σε εκατομμύρια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του φετινού καλοκαιριού και συνεχίζει να είναι το πρόσωπο σε καμπάνιες οίκων πολυτελείας.

Πρόσφατα πόζαρε σχεδόν γυμνή στις καταχωρήσεις των Givenchy Jeans προκαλώντας το επιθυμητό buzz και επαναλαμβάνει αυτό που έκανε από πάντα. Από το πρώτο εξώφυλλο της στη Vogue στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Το περιοδικό την εκθειάζει ακόμη μια φορά συλλέγοντας τις καλύτερες λήψεις της όπου η Gisele χειρίζεται το σώμα της σαν ένα ζωντανό έργο τέχνης. Σε πισίνα ή παραλία, ο φυσικός της χώρος καθώς η Gisele είναι πέρα από όλα μια πραγματική (κυρίως vegetarian στις διατροφικές της συνήθειες) Βραζιλιάνα που ανήκει στο καλοκαίρι.

Γιορτάζοντας τα 36α γένεθλια της της 20ης Ιουλίου, η Vogue παρουσίασε μια ανθολογία λήψεων που εκθειάζουν την υπεροχή της μέσα από το φακό μεγάλων φωτογράφων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ