ΜΟΔΑ

H Βραζιλιάνα Lais Ribeiro κερδίζει τους Ολυμπιακούς του σεξ απίλ στο GQ

H Βραζιλιάνα Lais Ribeiro κερδίζει τους Ολυμπιακούς του σεξ απίλ στο GQ

Είναι ένα από τα κορίτσια που εκθειάζει η Victoria's Secret με τις καμπάνιες που της αναθέτει και θεωρείται η επόμενη, μελαχρινή, αποπλάνηση στο modeling σήμερα.

Η 26χρονη Lais Ribeiro που γεννήθηκε το 1990 στην Τερεσίνα είναι μητέρα από τα 17 της και η επιλογή της να ασχοληθεί με τον κόσμο της μόδας έγινε από ανάγκη. Στα 19 της έπρεπε να βρει έναν τρόπο να μεγαλώσει τον γιο της. Τα 178 εκατοστά του κορμιού της ήταν μια εύλογη λύση που χαιρετήθηκε από πολλούς.

Η πασαρέλα την υποδέχθηκε και οι εταιρίες Shiatzy Chen, Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace και Marc Jacobs ήταν πρόθυμες να την κάνουν μια μούσα τους.

Στην εβδομάδα μόδας της χώρας της το 2011 η Ribeiro ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες συμμετοχές σε επιδείξεις και τέσσερα χρόνια μετά έγινε μια αμαζόνα για την εταιρία που καθιερώνει τα sex symbol των καιρών μας.

Φωτογραφημένη για το GQ Mexico στο τεύχος Αυγούστου η Lias Ribeiro είναι η καλλονή πρωταθλήτρια των Ολυμπιακών του Ρίο όπως την απαθανάτισε ο Richard Ramos χαρίζοντας μας ένα κορίτσι που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο πανηγύρι της μόδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ