Τα κιμoνό αλλιώς. Η Εβδομάδα Μόδας του Τόκιο εντυπωσιάζει
Mετά τη Δύση, η Άπω Ανατολή. Με τα σχέδια της Γιαπωνέζας ροκ σταρ και σχεδιάστρια μόδας Yoshiki ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας στο Τόκιο, με την σκηνή να πλημμυρίζει από την μουσική και τις φουτουριστικές δημιουργίες της σχεδιάστριας.
Η Yoshiki, συνιδρύτρια και ντράμερ του ροκ συγκροτήματος X Japan, έπαιξε στο πιάνο και στα ντραμς κατά τη διάρκεια της επίδειξης, στην οποία παρουσιάστηκαν κιμονό με μεταλλικά χρώματα και δέρμα, σε μία σύγχρονη προσέγγιση της παραδοσιακής γιαπωνέζικης ενδυμασίας. Τα μοντέλα φόρεσαν επίσης εμπριμέ, στράπλες φορέματα και πλαστικές σι θρου μπλούζες.
"Ολόκληρη η βιομηχανία των κιμονό ήταν σε κρίση" δήλωσε η Yoshiki, η οικογένεια της οποίας διατηρεί ένα κατάστημα με κιμονό. "Παρά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της προσέγγισής μου, νομίζω ότι η Yoshikimono παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον από την άποψη ότι ξαναζωντανεύει το ένδυμα" προσθέτει.
Η Εβδομάδα Μόδας στο Τόκιο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.
Ηράκλειο: Ελεύθερος υπό όρους ο 27χρονος που κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία
14:03
Οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ τους από το μπλόκο της Νίκαιας: «Δεν εγκαταλείπουμε τα αιτήματά μας»
14:01
Η κυβέρνηση της Γαλλίας επιβίωσε δύο προτάσεων μομφής - Ανοίγει ο δρόμος για την ψήφιση του προϋπολογισμού
14:00
Αναβλήθηκε η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό: Προπηλάκισαν κατηγορούμενο
13:37