ΜΟΔΑ

Η Vogue τιμά τις πραγματικές γυναίκες της μόδας

Η Vogue τιμά τις πραγματικές γυναίκες της μόδας

Κάνοντας τη δική της καμπάνια για τη γυναίκα και τα δικαιώματα της σε καιρούς που μοιάζουν να φλεράρουν με το ψυχροπολεμικό παρελθόν, η Vogue της Αμερικής αποφάσισε να συνθέσει ένα portfolio γεμάτο από έμπνευση γένους θηλυκού.

"Εκεί που πραγματικά πρέπει να εστιάσουμε οι γυναίκες είναι να δώσουμε αγώνα για τα δικαιώματά μας, αλλά να παλέψουμε με αξιοπρέπεια, χωρίς κλαψουρίσματα, χωρίς θρήνους. Δεδομένου ότι είμαστε πιο δυνατές από τους άντρες, δεν θα πρέπει να μας φοβόμαστε" έχει πει η Diane von Furstenberg στο παρελθόν.

Τα λόγια της θα μπορούσαν να έχουν ειπωθεί από οποιαδήποτε άλλη σχεδιάστρια. Για να τιμήσει την επιχειρηματικότητα γένους θηλυκού αλλά και τη μόδα από γυναίκες προς γυναίκες η αμερικανική έκδοση της Vogue κάνει ένα αφιέρωμα με έντονο φεμινιστικό στοιχείο για πρώτη φορά στα 125 χρόνια της -μια επέτειο που ξεκινά δειλά να τη γιορτάζει από το τέυχος Μαρτίου.

Από την Miuccia Prada στην Vera Wang και τη Stella McCartney και τις αδελφές Όλσεν μετά τα Women's March η γυναίκα είναι πάντα στη μόδα.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ