ΜΟΔΑ

Τζέσικα Χαρτ: η μνηστή του Σταύρου Νιάρχου φέρνει το καλοκαίρι

Τζέσικα Χαρτ: η μνηστή του Σταύρου Νιάρχου φέρνει το καλοκαίρι

Τα κορίτσια και δη οι καλλονές που τους πάει το καλοκαίρι θέλουν λίγο περισσότερο ήλιο στη ζωή τους. Κορίτσια σαν την 30χρονη Τζέσικα Χαρτ από την Αυστραλία που φέρεται να είναι και επίσημα η γυναίκα στη ζωή του Σταύρου Νιάρχου του νεότερου.

Ο κληρονόμος της δυναστείας δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες των αρραβώνων τους που κυκλοφορούν σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους και η Τζέσικα Χαρτ συνεχίζει να ποζάρει για καμπάνιες που μυρίζουν αλμύρα έχοντας αφήσει πίσω της τις εποχές που αποπλανούσε στο show της Victoria’s Secret.

Για την Χαρτ η εταιρία εσωρούχων έκανε πολύ λάθος όταν έφερε την Τείλορ Σουίφτ ως guest στο σόου και εκεί η σχέση τους τελείωσε αλλά η Χαρτ δεν νοιάστηκε πολύ.

Μοντέλο για τους οίκους Marc Jacobs και Michael Kors ανάμεσα σε άλλους η Χαρτ είναι επιχειρηματίας όταν δεν ποζάρει με το χαρακτηριστικό χαμόγελο της.

Το 2014 η Χαρτ ίδρυσε τη LUMA, μια σειρά καλλυντικών με φυσικά συστατικά. Σήμερα, όταν δεν απολαμβάνει την καλή ζωή στη Νέα Υόρκη με τον περιζήτητο δισεκατομμυριούχο, κληρονόμο και διάδοχο, τον τρίτο Σταύρο Νιάρχο της οικογένειας των ισχυρών η Χαρτ γίνεται το πρόσωπο για καμπάνιες όπως αυτή της Seafolly που έφερε την Χαρτ στα νησιά Whitsunday της Αυστραλίας για ένα πολύ cool καλοκαίρι μπροστά από το φακό του Simon Upton.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ