ΜΟΔΑ

Η Σελένα Γκόμεζ έχει τον ίδιο εθισμό με εσένα

Η Σελένα Γκόμεζ έχει τον ίδιο εθισμό με εσένα

Στο πρώτο της εξώφυλλο για την αμερικανική έκδοση της Vogue η Σελένα Γκόμεζ είναι ντυμένη με εύθραυστα φλοράλ που υπογραμμίζουν το αρχέτυπο της μικρής πριγκίπισας, αυτό που τόσα χρόνια χτίζει με υπομονή για να ενθουσιάσει κάποιους και να εκνευρίσει άλλους.

Στην πρώτη της εμφάνιση στη Vogue το περιοδικό αποκαλύτει αρκετά για την Γκόμεζ αλλά περισσότερα για τα γνωστά κλισέ που αγαπάει το έντυπο. "Η αυθεντικότητα της είναι το πόσο έυθραυστη είναι" γράφει "μειώνοντας τη δύναμη της, προωθώντας την εικόνα μιας κορασίδας" σχολιάζει το Jezebel.

"Κουκλίτσα, λαμπερή, εύθραυστη" η Γκόμεζ, ακόμη και αν είναι η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα του Instagram κερδίζοντας εκατομμύρια για αναρτήσεις, ακόμη και αν αυτό το κατάφερε κρατώντας απόσταση από τα social media που την είχαν εθίσει στις πληροφορίες και τις οθόνες τους.

Βέβαια η Γκόμεζ μοιάζει να βγαίνει νικητής στο άρθρο μιλώντας ανοικτά για τον εθισμό της στα κοινωνικά δίκτυα, τη συμβουλευτική που την έσωσε ακόμη και αν η αρθρογράφος της Vogue δεν μπαίνει στα σκοτάδια της Γκόμεζ που έχει δώσει πάλη με την κατάθλιψη.

“Οι επιτυχίες της παιδικής ηλικίας της Γκόμεζ πάντα συνοδεύονταν από θλίψη" γράφει η Vogue για τη θλίψη που είναι η δύναμη της. Παλιό, συναισθηματικό κλισέ που ίσως αδικεί την 24χρονη εκατομμυριούχο που είτε υποδύεται είτε είναι μια δύναμη στη show biz.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ