ΜΟΔΑ

H έγκυος Iρίνα Σάικ, ανδρόγυνη ντίβα στη Vogue Ρωσίας

H έγκυος Iρίνα Σάικ, ανδρόγυνη ντίβα στη Vogue Ρωσίας

"Είναι έγκυος;!". "Δεν είναι έγκυος!". "Ω, μα είναι έγκυος!" Η φημολογία για την Ιρίνα Σάικ και τον απόγονο της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ συνεχίζεται αν και μάλλον είναι κάτι περισσότερο από πιθανή. Πρόσφατα η Σάικ απαθαντίστηκε από παπαράτσι να περπατάει στο Λος Άντζελες φορώντας ρούχο που κρύβει πολλά και το E! επιβεβαίωσε ότι το baby shower των δύο ήταν εντυπωσιακά γλυκό.

"Ο Μπράντλεϊ έκανε παρέα στη μητέρα του και οι δυό τους ήταν καλοί οικοδεσπότες" αναφέρει το E! "Eίναι πάντα τόσο χαλαρός" αναφέρει το ρεπορτάζ.

Οι οικοδεσπότες σέρβιραν finger foods στους καλεσμένους και όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το κανάλι των διασημων οι Κούπερ και Σάικ ξέρουν το φύλο του παιδιού. Με μόλις κάποιους μήνες πριν τη νέα άφιξη η Ρωσίδα καλλονή επενδύει στην εικόνα της με ρούχα, φωτογραφημένη ως ανδρόγυνη ντίβα στις σελίδες της Vogue Ρωσίας.

Φωτογραφημένη για το τεύχος Μαρτίου της έκδοσης από τους Luigi & Iango, η 31χρονη Σάικ έχει smokey eyes με βαθυκόκκινο χείλη και ρούχα που υποστηρίζουν την τάση της σεζόν με αναφορές στην αντρική μόδα κομμένη και ραμμένη σε αναλογίες θηλυκές. Στις ασπρόμαυρες λήψεις η Σάικ φοράει δημιουργίες από τους Giorgio Armani, BOSS, Celine και άλλους οίκους.

Περισσότερα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ