ΜΟΔΑ

Νατοϊκή συμμαχία του στιλ: Μελάνια Τραμπ & Μπριζίτ Τρονιέ στις Βρυξέλλες

Νατοϊκή συμμαχία του στιλ: Μελάνια Τραμπ & Μπριζίτ Τρονιέ στις Βρυξέλλες

Με το signature στιλ της και το μόνιμο αξεσουάρ που λατρεύει, τη ζώνη, η 46χρονη Μελάνια Τραμπ ανακαλύπτει τις ομορφιές των Βρυξελλών φορώντας ακόμη ένα σύνολο με ακρίβεια μελετημένο να εντυπωσιάσει.

Απόφοιτος της ίδιας σχολής του εκλεπτυσμένου στιλ μια άλλη Πρώτη Κυρία νέας κοπής, η 64χρονη Μπριζίτ Τρονιέ, η πρώην καθηγήτρια Λυκείου και σύζυγος του 39χρονου Εμμανουέλ Μακρόν, συνοδεύει την Τραμπ σε αυτή την άτυπη συνάντηση κορυφής μόδας στους δρόμους των Βρυξελλών.

Με τις λεπτομέρειες να κερδίζουν τις εντυπώσεις (βλ. γόβες) οι Πρώτες Κυρίες Γαλλίας και ΗΠΑ ανακαλύπτουν τους θησαυρούς της πρωτεύουσας του Βελγίου. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι Τραμπ και Τρονιέ θα επισκεφθούν το Μουσείο Μαγκρίτ, τα Βασιλικά Θερμοκήπια αλλά και καταστήματα πολυτελείας όσο οι σύζυγοι τους θα συνεδριάζουν με τους υπόλοιπους 26 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των 28 χωρών της Βορειοατλαντικής συμμαχίας στο νέο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, στα προάστια των Βρυξελλών.

Στην περιήγησή τους αυτή, ξεναγοί τους θα είναι η Αμελί Ντερμποντρένγκιεν, η σύντροφος του πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, η 'Ινγκριντ Σούλερουντ, η σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, και ο διευθυντής των Βασιλικών Μουσείων Καλών Τεχνών του Βελγίου Μισέλ Ντραγκέ.

Στη σουρεάλ "σύνοδο κορυφής" η σύζυγος του Ερντογάν Εμινέ φοράει την μαντίλα σήμα κατατεθέν της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ