ΜΟΔΑ

Ημερολόγιο Pirelli: Ναόμι & Sean Diddy αποκεφαλίζουν τα στερεότυπα

Ημερολόγιο Pirelli: Ναόμι & Sean Diddy αποκεφαλίζουν τα στερεότυπα

"Αποκεφαλίζω ανθρώπους. Το λατρεύω". Η Ναόμι Κάμπελ είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του νέου, διαφορετικού και μαύρου ημερολογίου της Pirelli που φέτος φέρνει μια πλειάδα από stars μπροστά στο φακό του φωτογράφου Tim Walker με τον διευθυντή της βρετανικής Vogue Εdward Enninful να έχει αναλάβει χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή σε μία διασκευή της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων.

Με έμπνευση τις εικονογραφήσεις του John Tenniel για την πρωτότυπη έκδοση του λογοτεχνικού αριστουργήματος του Lewis Carroll η Κάμπελ είναι μία από τους πολλούς διάσημους π[ου συμμαχούν για ένα ημερολόγιο υπερ της διαφορετικότητας. Οι Lupita Nyong’o, Sean “Diddy” Combs, Duckie Thot, Whoopi Goldberg, Sasha Lane, Adwoa Aboah και RuPaul πλαισιώνουν το top model της Βρετανίας σε μια πειραματική απόδοση ενός μύθου με την Pirelli χορηγό.

Το εκλεκτικό cast έχει ενθουσιάσει το διεθνή τύπο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ημερολόγιο είναι γεμάτο μελανίνη. Το 1987 η 16χρονη Κάμπελ πόζαρε γυμνόστηθη στην έκδοση που ήταν πλημμυρισμένο με μαύρες καλλονές.

Το ημερολόγιο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1964. Περισσότερα στη Guardian.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ