ΜΟΔΑ

Kέιτι Πέρι: Επαναστάρια επαυξημένης πραγματικότητας στο W

Kέιτι Πέρι: Επαναστάρια επαυξημένης πραγματικότητας στο W

Η Κέιτι Πέρι είναι τολμηρή -ή τυχερή. Όποιο και από τα δύο και αν ισχύει ο κόσμος της μόδας είναι ενθουσιασμένος με το πρώτο εξώφυλλο Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) στην ιστορία του περιοδικού W.

"Πρόκειται για μια νέα μορφή επικοινωνίας που φέρνει το περιοδικό από τις σελίδες στο τρισδιάστατο σύμπαν. Νομίζω ότι θα το συναντάμε πολύ συχνά από εδώ και πέρα" λέει ο φωτογράφος Steven Klein.

Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν κόσμο γεμάτο από εμπόδια είναι να απελευθερωθείς τόσο ώστε ακόμη και η ίδια η ύπαρξη σου να είναι μια επαναστατική πράξη" είναι ένα από τα σλόγκαν που δικαιολογούν την τόλμη του περιοδικού με την Κέιτι Πέρι να είναι πρωταγωνίστρια ενός ψηφιακού κόσμου.

Με την εταιρία Τhe Mill που ειδικεύεται σε project VFX και Αugmented Reality oι Klein και Πέρι συμμαχούν για να κάνουν τον κόσμο της να ξεπηδάει από το χαρτί στην πραγματικότητα.

Μόνη προυπόθεση για να καταδυθεί κανείς στον κόσμο της Πέρι είναι να κατεβάσει κανείς το application του περιοδικού W "Beyond the Page".

Φωτογραφημένη στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι τη νύχτα η Κέιτι Πέρι προσκαλεί τον κόσμο να την ακολουθήσει σε μια επανάσταση πέρα από τα όρια. Κάποιοι θα το κάνουν.

Ανακαλύψτε την επαυξημένη πραγματικότητα της 32χρονης Κέιτι Πέρι εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ