ΜΟΔΑ

Ούμα Θέρμαν: Με διαμάντια & διαφάνειες παραδίδεται στο Μπρόντγουεϊ

Ούμα Θέρμαν: Με διαμάντια & διαφάνειες παραδίδεται στο Μπρόντγουεϊ

Η Ούμα Θέρμαν είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή με δαντέλα και διαφάνειες. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το τεύχος Φθινόπωρο 2017 του περιοδικού DuJour με ένα μικρό μαύρο φόρεμα και κορμάκι των Dolce & Gabbana.

Στις λήψεις που απαθανάτισε ο David Bellemere η Θέρμαν φοράει δημιουργίες των Emilio Pucci, Tom Ford, J. Mendel και άλλων οίκων. Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση η Θέρμας μιλάει για το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο στο Μπρόντγουεϊ, μια στιγμή για την οποία αδημονεί καθώς είναι η μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη" εξομολογείται για το θεατρικό σανίδι που ετοιμάζεται να την υποδεχθεί στο ρόλο της Χλόης. Μιας γυναίκας της Ουάσινγκτον που κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το σύζυγο της να ανέλθει στους κύκλους της πρωτεύουσας των ισχυρών.

Το θεατρικό με τίτλο The Parisian Woman είναι μια σύγχρονη κωμωδία ηθών που βασίζεται στην κωμωδία La Parisienne του 19ου αιώνα γραμμένη από τον δημιουργό του House of Cards Beau Willimon.

Η 47χρονη και μητέρα τριών Θέρμαν συνεχίζει να αλλάζει την πορεία της καριέρας της που ξεκίνησε από την εφηβεία της.

Η εντυπωσιακή Θέρμαν κέρδισε κατευθείαν τη βιομηχανία του θεάματος με την παρθενική της εμφάνιση ως μοντέλο στη βρετανική Vogue σε ηλικία 15 ετών. Πριν γίνει καν είκοσι η Θούρμαν είχε ήδη πρωταγωνιστήσει σε τέσσερα film. Μία από αυτές και οι Επικίνδυνες Σχέσεις που την καθιέρωσαν.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ