ΜΟΔΑ

Έλεν Μίρεν & Τζέιν Φόντα οι μεγάλες κυρίες της μόδας για τη L’Oreal

Έλεν Μίρεν & Τζέιν Φόντα οι μεγάλες κυρίες της μόδας για τη  L’Oreal

Επιβεβαιώνοντας τον κανόνα ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα οι Τζέιν Φόντα και Έλεν Μίρεν, 79 και 72 ετών αντίστοιχα, περπάτησαν για τη L'Oreal σε μια πασαρέλα που αποθέωσε την διαχρονική γυναικεία κομψότητα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Οι δύο σπουδαίες κυρίες της υποκριτικής συνόδεψαν τις υπόλοιπες πρέσβειρες της εταιρείας -ανάμεσα τους την 34χρονη τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ και το 32χρονο μοντέλο Ντούτζεν Κρους- σε ένα show με περισσότερες από 70 νέες τάσεις στο make-up. H Φόντα παρουσίασε ένα μακιγιάζ με βάση το smokey-eye φορώντας ένα λεοπάρ κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

"Στα 20 μου ήμουν τόσο μεγάλη, ήμουν κυνική, απελπιστική και με παρέσυρε η ζωή. Στα 30 δεν ήξερα τι θέλω, ποια ήμουν..." δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρόσθεσε ότι "αν στα 20 ή τα 30, μού λέγατε ότι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη στα 70 χρόνια θα σας έλεγα: 'Δεν έχετε μυαλό'".

Η Τζέιν Φόντα μίλησε και για τον αγώνα που δίνει ώστε να έχει μία καλή ποιότητα ζωής παρά τα προβλήματα υγείας, αφού κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, δίνει μάχη κατά της οστεοπόρωσης και έχει κάνει μία σειρά από εγχειρήσεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην πλάτη.

"Πάντα γυμναζόμουναλλά δεν χρειάζεται να ξεπερνάτε τα όρια που σας βάζει το ίδιο σας το σώμα" είπε η Φόντα.

"Έχω αντικαταστήσει τους γοφούς και τα γόνατά μου, αλλά μπορώ να κάνω ακόμα μία εντατική προπόνηση. Πιστεύω ότι καθώς το μυαλό ωριμάζει μπορεί να ξεπεράσει πολλές αποτυχίες του σώματος, διατηρώντας ένα νεανικό πνεύμα και ένα πάθος για τα πάντα που προσφέρει η ζωή" τόνισε η Τζέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ