ΜΟΔΑ

Τop models & Special Olympics: sex και φιλανθρωπία στο πρώτο CR Fashion Calendar που έγινε ποτέ

Τop models & Special Olympics: sex και φιλανθρωπία στο πρώτο CR Fashion Calendar που έγινε ποτέ

To CR Fashion Book, η έκδοση μόδας που επιμελείται η Carine Roitfeld έφερε τα πιο δυναμικά κορίτσια του modeling για το ημερολόγιο 2018 με καλό σκοπό.

Το εξαιρετικά σέξι ημερολόγιο είναι εμποτισμένο με την τάση του athleisure κουβαλώντας στο μήνυμα του τη γανναιοδωρία. Τα CR Girls 2018 ήτοι οι Gigi Hadid, Joan Smalls, Grace Elizabeth, Hailey Clauson, Paris Jackson, Hoyeon Jung, Binx Walton, Eniko Mihalik, Hannah Ferguson, Joelle Lombardi, Danielle Herrington, Halima Aden και Candice Swanepoel ιδρώνουν στο γυμναστήριο και αποθεώνουν την κουλτούρα της εκγύμνασης στο ημερολόγιο που φέρει την υπογραφή του Steven Klein.

"Σε όλη την καριέρα μου υπερασπίζομαι τη διαφορετικότητα και πάλεψα ενάντια στο ρατσισμό. Με αυτή την έκδοση θέλω να υπογραμμίσουμε τα πολλά πρόσωπα της γυναίκα το 2018" σχολίασε η Carine Roitfeld για το πρώτο ημερολόγιο του CR Fashion Book.

Τα μοντέλα δείχνουν τις υπερδυνάμεις τους και ιδρώνουν για καλό σκοπό. Τα έσοδα από το ημερολόγιο θα διατεθούν στους Special Olympics.

Η ιδεά της Roitfeld έχει αφορμή τον τυφλό personal trainer της. "Τρέφω θαυμασμό για όλους όσοι φροντίζουν το μυαλό και το σώμα τους, κυρίως όμως θαυμάζω τους ΑμεΑ" σημείωσε σε δήλωση της σπάζοντας τα στερεότυπα.

Οι Special Olympics ή "τα Σπέσιαλ" γνωστά σε πολλούς, δημιουργήθηκαν το 1968 από τον Eunice Kennedy Shriver, υποδιευθυντή του Ιδρύματος Joseph P. Kennedy Jr. To 1988 οι Special Olympics αναγνωρίστηκαν από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο τη μοναδική αθλητική διοργάνωση που έχει εξουσιοδοτηθεί από την ΔΟΕ να χρησιμοποιεί τον τίτλο "Ολυμπιακός" (Olympic).

Το 1988 οι Αγώνες γιόρταζαν τα εικοστά γενέθλια τους. Σήμερα, η συμμετοχή στους Special Olympics φτάνει τους 1.000.000 αθλητές με νοητική υστέρηση σε περισσότερες από 180 χώρες παγκοσμίως. Στους Αγώνες SPECIAL OLYMPICS ΑΘΗΝΑ 2011 συμμετείχαν 7.500 αθλητές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ