ΜΟΔΑ

Ariana Grande: Δεν θα μάθω ποτέ πώς να μιλήσω για το Μάντσεστερ χωρίς να κλάψω

Ariana Grande: Δεν θα μάθω ποτέ πώς να μιλήσω για το Μάντσεστερ χωρίς να κλάψω

H λολίτα της μουσικής βιομηχανίας, η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει. Η τραγουδίστρια που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το σοκ από την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017, με τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες κάνει comeback στην επικαιρότητα με άλλο look στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

Η 24χρονη Γκράντε, πλέον ξανθιά και χωρίς χαρακτηριστική αλογοουρά της, μιλάει για το τέταρτο album της, το "Sweetener" που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Αύγουστο αλλά και για τη μάχη της με την αγχώδη διαταραχή.

"Νομίζω ότι πολύς κόσμος έχει άγχος, ειδικά αυτή τη στιγμή. Το άγχος μου έχει άγχος" λέει στη συνέντευξη της. "Πάντα είχα άγχος. Δεν έχω μιλήσει ποτέ πραγματικά για αυτό επειδή πίστευα ότι συμβαίνει σε όλους όταν όμως επέστρεψα σπίτι μετά την περιοδεία, ήταν πιο έντονο από ποτέ. Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν τρελή..." προσθέτει.

"Είναι σκληρό να μιλάω για αυτό επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν υποστεί τόσο έντονη και τρομακτική απώλεια" λέει για την επίθεση που τη στοίχειωσε για πάντα. "Αισθάνομαι ότι δεν θα έπρεπε να μιλάω καν για τη δική μου εμπειρία, ότι δεν θα έπρεπε να πω τίποτα. Δε νομίζω ότι θα μάθω ποτέ πώς να μιλήσω γι’ αυτό και να μην κλάψω" λέει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ