ΜΟΔΑ

Κάρα Ντελεβίν: Μετά την έβδομη τέχνη κάνει επέλαση και στα βιβλιοπωλεία

Κάρα Ντελεβίν: Μετά την έβδομη τέχνη κάνει επέλαση και στα βιβλιοπωλεία

Το διαχρονικό top model συνεχώς επαπαπροσδιορίζεται. Μετά την πάλη της με την κατάθλιψη ή την ανάδειξη της σε εναλλακτική βασίλισσα του κινηματογράφου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λικ Μπεσόν στο όχι και τόσο επιτυχημένο εμπορικά Βαλέριαν η βρετανή αστή Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) θέλει να κατακτήσει και το πνεύμα μας μέσα από τις σελίδες του πρώτου μυθιστορήματος της.

Mε τίτλο "Καθρέφτης, Καθρέφτης" η καλλονή εξερευνά στο λογοτεχνικό της ντεμπούτο τα θέματα της "σεξουαλικότητας, ταυτότητας, φιλίας και προδοσίας".

"Ήθελα να αφηγηθώ μια ιστορία που δίνει στον αναγνώστη μια ρεαλιστική εικόνα των ταραγμένων χρόνων της εφηβείας που μοιάζουν με το εναέριο τραινάκι του λούνα παρκ" γράφει στην εισαγωγή του βιβλίου.

Η Κάρα περιγράφει την πλοκή σαν μια "ελικοειδή ιστορία ενηλικίωσης" τεσσάρων 16χρονων φίλων, που "προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιοι είναι και να βρουν τον δρόμο μέσα στο ναρκοπέδιο του σχολείου και των σχέσεων. Έως ότου, μια μέρα, όλα αλλάζουν."

Το σούπερ μόντελ – τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί μπροστά στον κινηματογραφικό φακό σε ταινίες όπως "Suicide Squad" και "Paper Towns" – εξομολογείται ότι "η σύνθεση αυτού του μυθιστορήματος" ήταν μια διαδικασία που άλλαξε τη ζωή της και κάτι "το οποίο κρατά πραγματικά κοντά στην καρδιά της".

https://www.instagram.com/p/p

Πάνω απ' όλα, με αυτό το μυθιστόρημα θέλω να πω στους αναγνώστες μου ότι είναι OK αν δεν ξέρεις ακόμα ποιος είσαι. Όσο μαθαίνεις τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο, κι ακολουθείς αυτό που λέει η καρδιά σου, τα πάντα θα είναι OK" τονίζει.

Επιπλέον η 25χρονη θέλει να ξεκινήσει μια εικονική λέσχη βιβλίου. "Θέλω να κουβεντιάζουμε γι' αυτή την περίοδο της ζωής μας, την ανακάλυψη του εαυτού μας, τη φιλία, τον πόνο, τον θρίαμβο!! Το να είσαι έφηβος!! Τις εμπειρίες που ΣΕ διαμορφώνουν!" είπε στην Page Six θυμίζοντας κάτι από την Έμα Γουάτσον, την άλλη βρετανή διάσημη που πιστεύει, υπογραμμίζει και φροντίζει τη δύναμη των βιβλίων να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ