ΜΟΔΑ

Μπρι Λάρσον: Απασφαλίζει για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν και υπερασπίζεται τα θύματα του Χόλιγουντ

Μπρι Λάρσον: Απασφαλίζει για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν και υπερασπίζεται τα θύματα του Χόλιγουντ

Η Μπρι Λάρσον των βραβείων και των Όσκαρ ελπίζει να ανοίξει το δρόμο του Χόλιγουντ σε περισσότερες γυναίκες που δεν θα πληρώσουν το αντίτιμο της δόξας με σεξουαλική παρενόχληση.

Η 28χρονη star που έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τα θύματα σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας μέσα από το δημόσιο βήμα και τα σενάρια που φέρνει στην οθόνη μίλησε για το σκάνδαλο που κλυδωνίζει την Tinseltown. "Όπως πάντα είμαι μαζί με τους αδύναμους. Δεν είναι δικό σας λάθος. Σας πιστεύω" σχολίασε στο Twitter τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για την σεξουαλική παρενόχληση πολλών γυναικών από τον μεγαλοπαραγωγό της βιομηχανίας του θεάματος που έφεραν στο φως οι New York Times.

H Captain Marvel της μεγάλης οθόνης φωτογραφίζεται με θυληκές δημιουργίες στο περιοδικό PORTER. Μιλώντας στην έκδοση λέει:

''Νομίζω οι γυναίκες αρχίζουμε να έχουμε δύναμη, μας ακούνε περισσότερο σήμερα από ποτέ και θέλω να εξομολογηθώ ότι όσα έχω καταφέρει δεν έγιναν εύκολα. Και ακόμη αντιμετωπίζω δυσκολίες αλλά έχω συνηθίσει να είμαι σκληρή και ελπίζω να κάνω κάτι για να αλλάξει αυτό για τις επόμενες".

Η Οσκαρούχα ηθοποιός έκανε πρόσφατα το σκηνοπετικό της ντεμπούτο με την παραγωγή "Unicorn Store" και είναι πανέτοιμη να φέρει στην μεγάλη οθόνη ακόμη μια υπερηρωίδα. Μετά τη "Wonder Woman" η Λάρσον θα υποδυθεί την Carol Danvers/Captain Marvel από το σύμπαν φαντασίας της Marvel Comics.

"Λατρεύω που υπάρχουν πολλές δυνατές κινηματογραφικές ηρωίδες στην βιομηχανία του θεάματος σήμερα. Αλλά η συζήτηση δεν τελειώνει εκεί" πρόσθεσε.

Η Λάρσον φωτογραφήθηκε για το χειμωνιάτικο τεύχος του PORTER Magazine από την Camilla Akrans με δημιουργίες των οίκων Gucci, Oscar de la Renta, Prada και Fendi.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ