ΜΟΔΑ

Kάιλι Τζένερ: πως η μικρότερη Καρντάσιαν κέρδισε $420 εκατ. σε 18 μόλις μήνες

Kάιλι Τζένερ: πως η μικρότερη Καρντάσιαν κέρδισε $420 εκατ. σε 18 μόλις μήνες

Επιβεβαιώνοντας την επιρροή που ασκεί η φαμίλια των Καρντάσιαν στη βιομηχανία της μόδας και του στιλ, η γυναίκα πίσω από την οικογένεια Κρις Τζένερ αποκάλυψε στο CNBC ότι το μικρότερο μέλος της συμμορίας, η Κάιλι Τζένερ είναι ήδη εκατομμυριούχος -κάτι που κατάφερε από μόνη της με την καθοδήγηση πάντα της μητέρας της.

Η CEO της The Jenner Communications επιβεβαίωσε ότι η εταιρία κοσμετολογίας της Τζένερ έκανε κύκλο εργασιών $420 εκατομμυρίων σε 18 μόλις μήνες λειτουργίας.

Το WWD επιβεβαιώνει ότι αν αυτοί οι ρυθμοί ανάπτυξης των εργασιών της εταιρίας συνεχιστούν η Κάιλι θα είναι δισεκατομμυριούχος πριν γιορτάσει τα 25α γενέθλια της.

"Ο σκοπός μας είναι να επινοήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα ολόκληρο σύστημα πωλήσεων και προώθησης γύρω από τη σειρά προϊόντων ώστε να επεκταθούμε στην παγκόσμια αγορά κοσμετολογίας" είπε στη δημοσιογράφο του CNBC, Courtney Reagan.

https://www.instagram.com/p/p

Σύμφωνα με την Κρις Τζένερ η εταιρία "Kylie Cosmetics" είναι μια επένδυση της ίδιας της 20χρονης -η Τζένερ περιμένει το πρώτο της παιδί από το σύντροφο της Travis Scott- χωρίς κάποιον άλλον συνέταιρο στην πρώτη επιχειρηματική της, και εξαιρετικά προσοδοφόρας όπως υποστηρίζει η μητέρα Καρντάσιαν, απόπειρας στον κόσμο των καλλυντικών.

Όταν ρωτήθηκε αν μεγάλοι κολοσσοί όπως οι Estée Lauder και L’Oréal έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ώστε να απορροφήσουν την επιχερίηση της Κάιλι Τζένερ η Κρις Τζένερ απάντησε ότι είναι μια προοπτική που εξετάζεταιγια την παγκόσμια επέκταση του brand.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ