ΜΟΔΑ

Κιμ Καρντάσιαν: μπορεί ακόμη να συγκινήσει το διαδίκτυο ποζάροντας γυμνή;

Κιμ Καρντάσιαν: μπορεί ακόμη να συγκινήσει το διαδίκτυο ποζάροντας γυμνή;

Σε ακόμη μια προσπάθεια να "σπάσει το Ιnternet" επιδόθηκε η Κιμ Καρντάσιαν με τολμηρές αναρτήσεις. Η Καρντάσιαν, πασπαλισμένη με εξωφρενικά πολύ γκλίτερ ποζάρει για το ηδονοβλεπτικό Instagram με λόγο. Αυτή τη φορά πουλάει τη νέα της σειρά προϊόντων Ultralight Beams.

Υπενθυμίζοντας ότι είναι η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των γυμνών selfies η Καρντάσιαν κατάφερε ξανά να αλιεύσει άπειρα likes και ως σωστή έμπορος του εαυτού της συνόδεψε τα πορτρέτα της με link στην ιστοσελίδα της.

Η Καρντάσιαν προσπαθεί ξανά να λυγίσει το διαδίκτυο. Η πρώτη της απόπειρα άλλωστε έχει μπει στα χρονικά του διαδικτύου με το εξώφυλλο της για το περιοδικό Paper το χειμώνα του 2014.

Τα νέα προϊόντα μοιάζει να έχουν ανάλογη επιτυχία με τη σειρά αρωμάτων της Καρντάσιαν που λάνσαρε δύο εβδομάδες πριν.

Η Καρντάσιαν έχει υποστηρίξει με σθένος το δικαίωμα της να φωτογραφίζεται γυμνή και να κάνει selfie αναρτήσεις το 2016.

https://www.instagram.com/p/p

"Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι ενοχλούνται τόσο από επιλογές άλλων. Δεν κάνω ναρκωτικά, δεν πίνω, δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο έγκλημα. Είμαι κακό πρότυπο για τις γυναίκες επειδή είμαι υπερήφανη για το σώμα μου;" είπε.

Το διαδίκτυο δεν λύγισε αλλά οι πωλήσεις των νέων προϊόντων της επιχειρηματία Καρντάσιαν επιβεβαιώνουν την τόλμη της. Η ίδια ξέρει τι πουλάει, εμείς ξέρουμε τι αγοράζουμε και αυτή είναι μια ξεκάθαρη σχέση που της φέρνει έσοδα.

H Kαρντάσιαν ξεκίνησε το εγχείρημα της στην κοσμετολογία τον Απρίλιο, καθώς συνεργάστηκε με την εταιρεία Kylie Cosmetics, που έχει ιδρύσει η μικρότερη αδελφή της Κάιλι Τζένερ και είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένη, κυκλοφορώντας το σετ με κραγιόν KKW.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ΑΟL μέσα σε λίγα λεπτά πωλήθηκαν 300.000 πακέτα των 45 δολαρίων το καθένα, αποφέροντας κέρδη της τάξης των 13,5 εκατ. δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ