ΜΟΔΑ

Kit Harington: από το Game of Thrones ό,τι χειρότερο για την αντρική μόδα για το GQ

Kit Harington: από το Game of Thrones ό,τι χειρότερο για την αντρική μόδα για το GQ

Ο Jon Snow του Game of Thrones είναι καλοντυμένος. Ο Κιτ Χάρινγκτον όμως που τον υποδύεται είναι "τραγικός" για το βρετανικό περιοδικό GQ που τον έχρισε ως τον "πλέον κακοντυμένο άντρα στη Βρετανία σήμερα". 

Μετά τον Χάρινγκτον στη λίστα ακολουθεί ο αιρετικός (για όσα ξεστομίζει κατά καιρούς) πρώην τραγουδιστής των Smiths, Morrissey αλλά και ο συγγραφέας Πολ Μέρτον, ο Έλον Μασκ της tesla και ο PewDiePie.

Στον αντίποδα των πιο καλοντυμένων ο πρωταγωνιστής του επιτυχημένου τηλεοπτικού "The Crown" Ματ Σμιθ, ο διαχρονικά κομψός Τζεφ Γκόλντμπλουμ, ο Χάρι Στάιλς, ο καλύτερος Spider Man που δεν είναι έφηβος όων, Άντριου Γκάρφιλντ αλλά και ο Αλεσάντρο Μικέλε, ο ευπώλητος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci.

Η ετήσια λίστα, η οποία συντάσσεται με βάση την κρίση ειδικών της μόδας, όπως οι σχεδιαστές, Τζόρτζιο Αρμάνι και Σερ Πολ Σμιθ δεν χαρίζεται αν και η στάση του περιοδικού για την περίπτωση του Χάρινγκτον είναι αμφίσημη.

Από τη μία τον αποκαλεί ένα ζωντανό έγκλημα μόδας και από την άλλη τον φωτογραφίζει ως απόλυτο βασιλιά στον τεύχος Ιανουαρίου 2015.

Τρία χρόνια μετά ο Snow απογητεύει αλλά τέτοια είναι τα περιοδικά μόδας -σε προδίδουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Όλοι οι σωστοί και οι λάθος άντρες για την αντρική βιομηχανία μόδας σύμφωνα με το GQ Βρετανίας που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξένησε τον Τζέρεμι Κόρμπιν -για να τον χλευάσει λίγο αργότερα.

Οι χειρότεροι

kit gq

1: Kit Harington

2: Paul Merton

3: Shmee150

4: Jacob Rees-Mogg

5: Morrissey

6: PewDiePie

7: Louis Theroux

8: Marshmello

9: Elon Musk

10: Joe Wicks

Οι καλύτεροι

gq best

1: Matt Smith

2: A$AP Rocky

3: Jeff Goldblum

4: Harry Styles

5: Andrew Garfield

6: Skepta

7: Riz Ahmed

8: Ryan Reynolds

9: Brooklyn Beckham

10: Alessandro Michele

ΔΗΜΟΦΙΛΗ