ΜΟΔΑ

Zoe Kravitz: Δεν ακολουθώ τη μόδα, την υποδύομαι

Zoe Kravitz: Δεν ακολουθώ τη μόδα, την υποδύομαι

Μπορεί να την έχουν χαρακτηρίσει ως μια από τις πιο καλοντυμένες της showbiz σήμερα όμως η μούσα του Saint Laurent Ζόε Κράβιτς δεν ακολουθεί τάσεις -υποδύεται.

Φωτογραφημένη για το τεύχος Ιανουαρίου 2018 του ELLE η κόρη του Λένι Κράβιτς υπαινίσσεται ότι οι επιλογές της για το τι θα φορέσει δεν καθορίζονται από το φύλο ενώ εξομολογείται ότι η μόδα είναι για αυτήν ένα κομμάτι της υποκριτικής της μαεστρίας.

"Για μένα, τα ρούχα είναι μια πύλη προς χαρακτήρες. Βλέπω ταινίες με την Όντρεϊ Χέπμπορν και θέλω να είναι ίδιο το μέικ-απ μου. Βλέπω το Stand By Me και σκέφτομαι ότι θέλω να μοιάζω με αγόρι" λέει.

"Οι ταινίες έγιναν, κατά κάποιον τρόπο, οι φίλοι μου. Δεν μεγάλωσα με τηλεόραση. Είχαμε τηλεόραση, αλλά ήταν συνδεδεμένη μόνο με συσκευή αναπαραγωγής βιντεοκασετών. Η μαμά μου πήγαινε στο βιντεοκλάμπ και μου επέτρεπαν να βλέπω μία ταινία μόνο κάθε σαββατοκύριακο. Ήμουν παιδάκι, κι η φαντασία ανοίγει φτερά" λέει για την πολιτιστική της διαπαιδαγώγηση από τους διάσημους γονείς της -άλλωστε η ζόε είναι κόρη και της γοητευτικής Λίσα Μπονέ.

Τέλος η Κράβιτς αναφέρθηκε και στις συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά "Big Little Lies". "Είπα, "Με ποιον θα δουλέψω; Πότε;" Γυναίκες σαν τη Λόρα (Ντερν) και τη Νικόλ (Κίντμαν) και τη Ρις (Γουίδερσπουν), μεγάλωσα βλέποντάς τες, και για μένα είναι, απλά, κάτι που δεν αγγίζουμε... Σε ενθαρρύνουν τόσο πολύ. Όταν αυτές οι γυναίκες είναι κοντά σου, ζωηρεύει ο βηματισμός σου" λέει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ