ΜΟΔΑ

«Χαζοβιόλα παγκόσμιας εμβέλειας»: η απάντηση της Emily Ratajkowski στο σχόλιο του Piers Morgan

«Χαζοβιόλα παγκόσμιας εμβέλειας»: η απάντηση της Emily Ratajkowski στο σχόλιο του Piers Morgan

Το μοντέλο, βασίλισσα του bikini και ηθοποιός Emily Ratajkowski δεν συνηθίζει να αφήνει σχόλια αναπάντητα. Τελευταία κόντρα της αυτή που ξέσπασε στο Twitter μετά τα σχόλια του τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφου της Βρετανίας Πιρς Μόργκαν για την τελευταία, πάντα τολμηρή, φωτογράφηση της.

Το μοντέλο είπε ότι νιώθει "υπερήφανη" για την τελευταία συνεργασία της για το περιοδικό Love Magazine. Σε αυτό η EmRata ερωτοτροπεί με την κάμερα ντυμένη με lingerie. Ο Μόργκαν της επιτέθηκε αποκαλώντας την "παγκόσμια χαζοβιόλα" ενώ τη συμβούλεψε να "αποκτήσει μια δουλειά της προκοπής" μέσα από την καθημερινή εκπομπή του "Good Morning Britain".

"Η Έμελιν Πάνκχερστ (σσ. η Βρετανίδα πολιτική ακτιβίστρια και ηγέτης του βρετανικού κινήματος σουφραζέτας, που βοήθησε τα μέγιστα στο να αποκτήσουν οι γυναίκες δικαίωμα ψήφου) θα γυρνάει στον τάφο της" συμπλήρωσε.

"Ίσως είναι κάπου εκεί έξω ξερνώντας" πρόσθεσε με αφορμή τη δήλωση της Ratajkowski που συνοδεύει το ερωτικό video της με ένα μανιφέστο υπερασπιζόμενη το δικαίωμα των γυναικών να είναι και προκλητικές και σέξι χωρίς αυτό να ερμηνεύεται ότι τους αξίζουν να είναι θύματα των αρπακτικών στη showbiz.

"Ποτέ δεν υποστήριξα ότι το video για το Love είναι μια φεμινιστική κίνηση εκ μέρους μου. Αλλά αξίζει να πούμε ότι το να λες τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα και τη σεξουαλικότητα της είναι κλασικός σεξισμός" έγραψε στο Twitter.

"Μπορώ ΚΑΙ να κάνω σέξι φωτογραφήσεις ΚΑΙ να έχω απόψεις για το φεμινισμό, ευχαριστώ" πρόσθεσε.

Ο Μόργκαν απάντησε πίσω σχολιάζοντας ότι "μιλάει για φεμινισμό μέσα στα μακαρόνια". Στη συνέχεια, υπερασπιζόμενος το χλευασμό εις βάρος της 26χρονης έγραψε:

"Πιστεύετε πραγματικά ότι η Πάνκχερστ έδωσε μάχες για να μπορεί η Emily Ratajkowski να ποζάρει ημίγυμνη με μακαρόνια, να το επιδεικνύει στα εκατομμύρια που την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα και μετά να δηλώνει εξοργισμένη επειδή την αντιμετωπίζουν ως 'ερωτικό αντικείμενο'; Σας παρακαλώ".

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που η EmRata υπερασπίζεται το δικαίωμα της στον ερωτισμό και ο Μόργκαν υπερασπίζεται το δικαίωμα του να την επικρίνει ως λάθος πρότυπο φεμινισμού για τα νέα κορίτσια. Ο πόλεμος συνεχίζεται, τα μακαρόνια έβρασαν -καλή όρεξη σε όλους.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ