ΜΟΔΑ

Winter wonders 2017, πέντε φορές πιο γιορτινό

Winter wonders 2017, πέντε φορές πιο γιορτινό

Στην OMEGA, λατρεύουμε αυτή την εποχή του χρόνου! Στην πατρίδα μας, την Ελβετία, η περίοδος των γιορτών είναι ιδιαίτερα μαγική, με τα χειμωνιάτικα τοπία, το τζάκι να καίει και όλους γύρω να έχουν γιορτινή διάθεση.

Επίσης είναι μία περίοδος προσφοράς. Για αυτό το λόγο, είτε αγοράζετε δώρα για την οικογένεια, είτε για τον εαυτό σας, έχουμε ξεχωρίσει πέντε ρολόγια που θα ταίριαζαν τέλεια σε αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο που έχετε στη λίστα σας.

Το Speedmaster “Blue Side of the Moon”

Μπορεί να μην είναι το παραδοσιακό χρώμα για την περίοδο των γιορτών, αλλά φέτος η OMEGA λατρεύει το μπλε! Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τα σκούρα χρώματα του νυχτερινού ουρανού, το Speedmaster “Blue Side of the Moon” είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρολόγια που κυκλοφορούν.

Εκτός από την κάσα και το καντράν από μπλε κεραμικό υλικό, το ρολόι διαθέτει και ταχυμετρική κλίμακα από Liquidmetal®. Επίσης, η απεικόνιση της σελήνης είναι κατασκευασμένη από πλατίνα Liquidmetal® και παρουσιάζεται πάνω σε έναν μπλε δίσκο από κεραμικό υλικό.

Οι δείκτες και οι ενδείξεις ώρας είναι κατασκευασμένες από λευκό χρυσό των 18K, ενώ το λουρί είναι κατασκευασμένο από σαγηνευτικό μπλε δέρμα. Στο εσωτερικό του, το ρολόι διαθέτει τον μηχανισμό Master Chronometer Moonphase Calibre 9904.

Το Speedmaster 38 mmCappuccino

Ένα ρολόι με ζεστά χρώματα για τον χειμώνα.

Το “Cappuccino” αποδεικνύεται ως μια πολύ δημοφιλής επιλογή για τη φετινή χρονιά. Η κάσα του από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ των 18K περιλαμβάνει ένα μοναδικό σχεδιασμό διπλής στεφάνης. Η εσωτερική στεφάνη περιλαμβάνει τη διάσημη ταχυμετρική κλίμακα, πάνω σε ένα δακτύλιο αλουμινίου σε καφέ χρώμα, ενώ η εξωτερική στεφάνη περιλαμβάνει διαμάντια.

Το πολυτελές καντράν διαθέτει οριζόντια οβάλ υποκαντράν σε καφέ χρώμα, ενώ η οι δείκτες και οι ενδείξεις ώρας είναι επίσης κατασκευασμένα από χρυσό Sedna™ των 18K.

Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης ένα δερμάτινο λουρί σε γκρι-καφέ χρώμα taupe, το έμβλημα με τον Ιππόκαμπο στο πίσω μέρος της κάσας, και τον μηχανισμό OMEGA Co-Axial Calibre 3330 στο εσωτερικό του.

Το Constellation Master Chronometer

Μερικά δώρα είναι διαχρονικά. Και αυτό το ρολόι είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Το λευκό-ασημί καντράν αυτού του ρολογιού από τη συλλογή Constellation φέρει ένα μοναδικό σχέδιο, που θυμίζει επιφάνεια μεταξιού και έχει εμπνευστεί από πολλά μοντέλα Constellation που είχαν κυκλοφορήσει στη δεκαετία του 1960. Οι ενδείξεις ώρας περιλαμβάνουν διαμάντια και το παράθυρο ημερομηνίας βρίσκεται στη θέση ώρας 6.

Η κάσα του, με διάσταση 27 mm, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ των 18Κ. Ο ίδιο χρυσός έχει χρησιμοποιηθεί και για τους δείκτες και τις θήκες των διαμαντιών, καθώς και για τη δημιουργία των γυαλισμένων μπαρών ενδιάμεσα στο μπρασελέ, που είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Στο εσωτερικό του ρολογιού λειτουργεί ο μηχανισμός OMEGA Master Chronometer Calibre 8700.

Το Aqua Terra 150M Master Chronometer

Για την διακόσμηση αυτού του κομψού ρολογιού των 38 mm, η OMEGA έχει συμπεριλάβει μια στεφάνη από αστραφτερά διαμάντια.

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από χρυσό Sedna™ των 18Κ και περικλείει ένα λευκό καντράν από φίλντισι με παράθυρο ημερομηνίας στη θέση ώρας 6. Υπάρχουν επίσης 11 ενδείξεις ώρας από διαμάντια, σε θήκες από χρυσό Sedna™ των 18Κ.

Το ρολόι διαθέτει δερμάτινο λουρί σε γκρι-καφέ χρώμα taupe, και λειτουργεί χάρη στον μηχανισμό OMEGA Master Chronometer Calibre 8800, που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές της βιομηχανίας.

Globemaster 130.23.41.22.06.001

Το Globemaster Annual Calendar

Η περίοδος των γιορτών μπορεί να είναι τον Δεκέμβριο, αλλά αυτό το ρολόι που αποπνέει κλασσικό στυλ, θα το απολαμβάνετε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το μοντέλο αυτό, έχει μέγεθος κάσας 41 mm, από ανοξείδωτο ατσάλι και κυματοειδή στεφάνη από χρυσό Sedna™ των 18Κ. Το καντράν σε γκρι χρώμα, σε στυλ “Pie Pan”, θυμίζει το πρώτο Constellation μοντέλο, του 1952. Η κάθε μια από τις πτυχές του περιλαμβάνει έναν μήνα του χρόνου, ενώ οι δείκτες από χρυσό και οι ενδείξεις ώρας περιλαμβάνουν φωτοβόλο υλικό Super-Luminova.

Αυτό το Globemaster, κυκλοφορεί με καφέ δερμάτινο λουρί και λειτουργεί με τον μηχανισμό της OMEGA Master Chronometer Annual Calendar Calibre 8922.

Τα γιορτινά μας κομψά κοσμήματα

Το διάσημο ρολόι Ladymatic της OMEGA, έχει χρησιμοποιηθεί ως έμπνευση σε αυτά τα νέα, κομψά κοσμήματα από λευκό κεραμικό υλικό και κόκκινο χρυσό.

Μοντέρνα και με θηλυκότητα, το δαχτυλίδι και το μενταγιόν Ladymatic της OMEGA με την αλυσίδα από κόκκινο χρυσό, επανερμηνεύουν με υπέροχο τρόπο την εμβληματική κάσα του ρολογιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ