ΜΟΔΑ

Καμίλα Μορόνε: η «κόρη» του Αλ Πατσίνο το νέο κορίτσι του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Καμίλα Μορόνε: η «κόρη» του Αλ Πατσίνο το νέο κορίτσι του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Τον έχουν αποκαλέσει τον πιο επιτυχημένο "κυνηγό μοντέλων" και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το τρόπαιο -προκαλώντας σχόλια.

Όπως αναφέρουν τα tabloid δημοσιεύματα που εδώ και χρόνια καταγράφουν τις κατακτήσεις του ΝτιΚάπριο που θα μπορούσε να ανοίξει εύκολα πρακτορείο μοντέλων με τους έρωτες του (από τη Ζιζέλ Μπούντχεν στη Μπαρ Ρεφαέλι και τη Νίνα Αγκντάλ όλες ήταν σύντροφοι του ΝτιΚάπριο) η καινούργια χρονιά έφερε στον 43χρονο ηθοποιό την Καμίλα Μορόνε. Μοντέλο και ηθοποιός από την Αργεντινή.

Η 20χρονη πέρασε τα Χριστούγεννα στο Κολοράντο μαζί με τον ΝτιΚάπριο και τα selfies τους μαρτύρησαν το νέο. Όπως σημειώνουν πολλά media "το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην οικογένεια της Καμίλα υπάρχει μια προτίμηση στους ώριμους άντρες. Η μαμά της Καμίλα, η Λουσίλα Σολά, είναι το κορίτσι του Αλ Πατσίνο. Αυτή 38 χρονών κι αυτός 77".

Ο ΝτιΚάπριο χώρισε το 2017 από τη Νίνα Αγκντάλ και από τότε έχει απαθανατιστεί με το 23χρονο μοντέλο Lorena Rae, τη 19χρονη Juliette Perkins και πλέον όλοι κάνουν λόγο για την Camila Morrone.

Ποια είναι η Καμίλα Μορόνε

https://www.instagram.com/p/BWU5W-ClNr0

Η Μορόνε έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και έχει φωτογραφηθεί για εκδόσεις μόδας (CR Fashion Book, Vogue) και καμπάνιες για τις εταιρίες Topshop, Desigual, Ay Not Dead jeans.

Είναι φίλη της Kaia Gerber και Hailey Baldwin.

Οι φήμες θέλουν να γνωρίστηκε με τον ΝτιΚάπριο στο ετήσιο, φιλανθρωπικό AmFAR gala του στις Κάννες. Η Μορόνε περπάτησε στην πασαρέλα της βραδιάς κατά του AIDS με τις Bella Hadid, Hailey Baldwin, Elsa Hosk, Karolina Kurkova και Irina Shayk.

Ο πατέρας της, Μάξιμο Μορόνε, είναι επίσης μοντέλο και έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες των Dolce & Gabbana.

Η Μορόνε είναι και ηθοποιός. Έκανε ντεμπούτο δίπλα από τον Τζέιμς Φράνκο στο Bukowski του 2013 και συμπρωταγωνιστεί με τον Μπρους Γουίλις στην ταινία Death Wish.

https://www.instagram.com/p/BdgOEZHls4R

ΔΗΜΟΦΙΛΗ