ΜΟΔΑ

Ariane Labed: η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου νέα μούσα του οίκου Chloé

Ariane Labed: η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου νέα μούσα του οίκου Chloé

Τη γοητεία της εκτίμησε ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος που έγινε και σύντροφος ζωής της. Τώρα η γεννημένη στην Αθήνα, Γαλλίδα ηθοποιός, Ariane Labed (Αριάν Λαμπέντ) γίνεται το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου Chloé, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η Λαμπέντ η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, ξεκίνησε την κινηματογραφική της καριέρα στην ταινία Attenberg της Αθηνάς-Ραχήλ Τσαγγάρη, το 2010. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ρόλοι της στις ταινίες Before Midnight του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, Fidelio: L'Odyssée d'Alice της Λουσί Μπουρλετό, Assassin's Creed του Τζάστιν Κουρσέλ και βέβαια τα Alps & The Lobster (Ο αστακός) του συζύγου της, Γιώργου Λάνθιμου.

Πλέον η Λαμπέντ θα είναι και το πρόσωπο στη νέα διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Chloé. "Η γυναίκα που απεικονίζεται σε αυτή τη νέα διαφημιστική εκστρατεία είναι ελεύθερου-πνεύματος, ισχυρή και περιπετειώδης. Είναι πηγή έμπνευσης για μένα" είπε η ίδια σε δήλωση της.

"Η Αριάν συνδυάζει διαφορετικούς πολιτισμούς και έχει πολλά ταλέντα" δήλωσε ο Geoffroy de le Bourdonnaye, διευθύνων σύμβουλος τουοίκου κοσμετολογίας Chloé. "Αγαπά να διασχίσει νέα σύνορα και να ανακαλύπτει τον κόσμο" πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/Bd-gLdBA1fd

Η Λαμπέντ γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα από Γάλλους γονείς και μεγάλωσε μεταξύ Ελλάδας, Γερμανίας και Γαλλίας.

Συνεχίζοντας την καριέρα της στην έβδομη τέχνη η Λαμπέντ φέτος συμμετέχει στις ταινίες Mary Magdalene μαζί με τη Ρούνι Μάρα και τον Γιοακίν Φίνιξ και The Souvenir: Part 1 με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ