ΜΟΔΑ

Mέγκαν Μαρκλ: με αμηχανία, χιούμορ και ανδρόγυνο στιλ κερδίζει πάλι εντυπώσεις

Mέγκαν Μαρκλ: με αμηχανία, χιούμορ και ανδρόγυνο στιλ κερδίζει πάλι εντυπώσεις

Στην πρόσφατη επίσημη εμφάνιση της δίπλα από τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε ξανά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με όπλα της την ειλικρινή αμηχανία της στο νέο ρόλο που καλείται να φέρει εις πέρας αλλά και το ανδρόγυνο στιλ της.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού Suits και μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογενείας της Βρετανίας, Μέγκαν Μαρκλ, έκανε την περασμένη Πέμπτη την πρώτη της δημόσια ομιλία στα βραβεία Endeavour Fund Awards.

Στην τελετή απονομής βραβείων που δίνει σε τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων το ίδρυμα αγαθοεργιών της βρετανικής βασιλικής οικογενείας, η Μαρκλ ανέβηκε στο βάθρο για να απονείμει το δεύτερο βραβείο της βραδιάς στον βετεράνο των Βασιλικών Πεζοναυτών Ντάνιελ Κλάρικοουτς.

O Kλάρικοουτς ξεπέρασε το μετατραυματικό σοκ και "τώρα, δουλεύει με παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν διάθεση περιπέτειας, μέσω της Ομάδας Βραβείων του Δούκα του Εδιμβούργου".

"Είμαι προνομιούχα που βρίσκομαι εδώ" είπε η Μαρκλ και έδωσε το μικρόφωνο στον συμπαρουσιαστή. Αυτός αιφνιδιάστηκε, κι άρχισε να ψάχνει τα χαρτιά του για να εντοπίσει τι πρέπει να πει.

Το χαριτωμένο στιγμιότυπο έγινε viral με τη Μαρκλ να προσπαθεί να βοηθήσει τον επίσης αμήχανο συμπαρουσιαστή του βραβείου με χαμόγελο και κανονικότητα που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει κανείς σε μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Πέρα από το ενσταντανέ που υπενθύμισε ότι η Μαρκλ έχει για όπλο το χαμόγελο η ανδρόγυνη εμφάνιση της σχολιάστηκε θετικά από τους συντάκτες μόδας.

Φορώντας ένα σμόκιν του βρετανικού οίκου μόδας Alexander McQueen η Μαρκλ μίλησε με ευφυία τη διπλωματική γλώσσα του στιλ και συνεχίζει να κερδίζει στα σημεία.

2018 02 02T111454Z 197800371 RC11BBD1DD50 RTRMADP 3 BRITAIN ROYALS

REUTERS/Ben Stansall

ΔΗΜΟΦΙΛΗ