ΜΟΔΑ

Emily Ratajkowski: γάμος αστραπή για το μοντέλο-ποιoς είναι ο σύζυγος της

Emily Ratajkowski: γάμος αστραπή για το μοντέλο-ποιoς είναι ο σύζυγος της

Η Emily Ratajkowski πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Αυτό απέδειξε με το αναπάντεχο νέο του γάμου της που ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram.

To μοντέλο και ο άγνωστος μέχρι σήμερα στους πολλούς Sebastian Bear-McClard παντρεύτηκαν με γάμο-αστραπή μετά από λίγες μόλις εβδομάδες μαζί επιμένουν τα δημοσιεύματα.

Η ηθοποιός, σχεδιάστρια swimwear και μοντέλο Ratajkowski παντρεύτηκε το Σάββατο. Ποιός είναι όμως ο
Bear-McClard;

Κινηματογραφικός παραγωγός που έχει υπογράψει τις ταινίες Good Time (με τον Ρόμπερτ Πάτινσον), Heaven Knows What και Still Life ο σύζυγος της EmRata είναι και ηθοποιός με εμφανίσεις του στην ταινία The Minority και το film μικρού μήκους Buffalo Wings.

Επιπλέον ο Bear-McClard είναι ιδρυτής της εταιρίας παραγωγής ανεξάρτητου κινηματογράφου Elara Pictures με έδρα τη Νέα Υόρκη και έχει σχέσεις με τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας -η εταιρία του υπογράφει το video clip του Jay Z, Marcy Me.

https://www.instagram.com/p/Bfl6Qz0F78b

Σύμφωνα με τα tabloid ο Bear-McClard είναι 36 ετών ("Είμαι 252 ετών σε χρόνια σκύλου" έγραψε ο ίδιος στο Instagram), ίσως 37.

https://www.instagram.com/p/BTFcyC0j1SZ

Η 26χρονη και ο σύζυγος της δεν έχουν πει πολλά για το ρομάντζο που κατέληξε σε γάμο αν και οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν πρώτη φορά μαζί σε εστιατόριο του Λος Άντζελες στις 13 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει το Cosmopolitan η Ratajkowski "τον φλέρταρε online κάνοντας like στις αναρτήσεις του στο Instagram από τις 3 Φεβρουαρίου 2017.

https://www.instagram.com/p/Bfje4PBFMMI
https://www.instagram.com/p/Bfl9Iwxlndw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ